Az anyósom vendégségben megszegi a házszabályokat. Rászóltam, de hiába. Hogyan tovább?
Nem vagyok híve a kutya tartásának a házban, de a páromnak van egy kutyája, ami miatt kivételt tettem
A kutya szerencsére értelmes, megtanulta, hogy nem jöhet a kanapéra, a konyha pedig tiltott terület
Az anyósom pár napig nálunk van és a legtermészetesebb módon felhívja a kutyát a kanapéra és a konyhában eteti a hűtőből
Mondtam neki, hogy ne zavarja össze a kutyát, én próbálom következetesen nevelni. Amúgy is csak tápot adjon neki, különben egész este fingik a kutya
De mintha a falnak beszélnék
Nem az anyósod. Úgyhogy simán megmondani neki, hogy: köszönjük a látogatást Gizi néni, ideje hazamenni.
A pasid úgyis puhány, te küldd haza.
Még ha azt írtad volna, mondtad neki, hogy nem mehet az ágyra, mit eszik... De nem, következetesen akarod nevelni. Na, ezért tartom mesének az egészet.
Azt meg, hogy "kivételt tettél" a pasi miatt, inkább nem minősítem...
Annyi olyan kutyás videót látni, hogy nem esznek az állatok, amíg a gazdi jelt nem ad.
Szerintem a kutyát neveld továbbra is, hiszen ott jó eredményeket értél el.
Anyósodat valószínűleg nem tudod megváltoztatni, a kutyus viszont tanítható. Tekintsd kihívásnak és jókedvvel, szeretettel próbáld így megoldani.
Sajnos a páromat is nevelni kell. Ot nem zavarja a kutya a kanapén, vagy a konyhában. De sikerült azért ot is rászoktatni, hogy ne tegye (a kutya hamarabb megtanulta mi tilos)
Most csak nevetett, amikor kiakadtam, hogy a kutya fent volt a kanapén
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!