Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek a parom anyuci...

Szerintetek a parom anyuci pici fia?

Figyelt kérdés

Sajnos nem birom a anyosomat természetesen rengeteg okot adott rá

Tegnap közöltem a pároddal nem birom anyádat nem érzem magam kötelesnek el viselni a hulyeseget. Most nem olyan dolgokra gondolok hogy ha nem veszi fel a telefont zsarolja hanem durvább dolgokra.

Parom azt válaszolta, hogy tudja tisztába van vele de nem csinál semmit mert segített neki házat és kocsit venni.

Nem értette, miért nem szeretem az anyucit és mikor el kezdtem neki mondani azt válaszolta fogjam be a számát. Utána én el akartam menni sétálni és azt mondta ha ki lépek az ajtón köztünk mindennek vége. Utána meg fogta a vállam le ültetett az ágyra és azt mondta kéri szépen ne veszekedjek vele (Soha egy rossz szót nem szóltam az anyjának tisztelem és kedves vagyok vele), mert sok holmit adott nekem

jan. 31. 12:02
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen baromtól nehogy terhes légy, mert abban a kapcsolatban is anyós lesz az első és nem a gyereked, te meg a legutolsó leszel.
aug. 21. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!