Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek a parom anyuci...

Szerintetek a parom anyuci pici fia?

Figyelt kérdés

Sajnos nem birom a anyosomat természetesen rengeteg okot adott rá

Tegnap közöltem a pároddal nem birom anyádat nem érzem magam kötelesnek el viselni a hulyeseget. Most nem olyan dolgokra gondolok hogy ha nem veszi fel a telefont zsarolja hanem durvább dolgokra.

Parom azt válaszolta, hogy tudja tisztába van vele de nem csinál semmit mert segített neki házat és kocsit venni.

Nem értette, miért nem szeretem az anyucit és mikor el kezdtem neki mondani azt válaszolta fogjam be a számát. Utána én el akartam menni sétálni és azt mondta ha ki lépek az ajtón köztünk mindennek vége. Utána meg fogta a vállam le ültetett az ágyra és azt mondta kéri szépen ne veszekedjek vele (Soha egy rossz szót nem szóltam az anyjának tisztelem és kedves vagyok vele), mert sok holmit adott nekem

jan. 31. 12:02
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés? Nevet akarsz adni a jelenségnek? Attól boldogabb vagy?

Kedves kérdező, már most forrongsz attól, hogy anyós az életetek legelemibb részeibe is nemhogy belepofázik, de meg is szab dolgokat azon az alapon, hogy 'aki fizet, az diktál', mi lesz később? Szerinted ezt meddig fogod idegrendszerrel bírni anélkül, hogy fel ne robbanj a párod előtt, aki nemhogy vigasztalni nem fog, de még le is tol, hogy kussolj. Legalább van valami tulajdonrészed ezekben a dolgokban, hogy megérje szívni, vagy egyszer a tényleg kiléphetsz az ajtón, és mehetsz, amerre látsz, üres kézzel?

jan. 31. 12:46
 22/51 A kérdező kommentje:

Nekem semmilyen tulajdonresz nem kell, a házat kocsit is mondtam nem szeretném, hogy közös néven legyen. Nem akarom azt hallani majd később hogy aranyaso vagyok.

Szüleim építettek nekünk egy emeletet a hazukra meg értem hogy nem akar ott lakni közös udvar stb plusz akkor meg közelebb lennénk hozzá.

jan. 31. 12:50
 23/51 A kérdező kommentje:

Sot nekem is vettek kocsit illetve segítenek de soha nem mondják azt, hogy azt csinálod amit én mondok mert én vettem neked.

Nem mondhatom, hogy rosszul keresünk én jogász vagyok o pedig informatikus, tényleg ezelőtt pár hónappal végeztünk az egyetemmel szóval még nincs úgy félre tett pénzünk, hogy házat vegyünk.

jan. 31. 12:52
 24/51 anonim ***** válasza:
89%

Most mondom, hogy májusban nem lesz esküvő!!!!

👍👍👍🤪

jan. 31. 12:54
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a párodnak kellene megvédenie az anyjától. Mint ahogy neked a párodat a te szüleidtől. A pénz nem minden, ha most ad egy kocsit, akkor miért lenne joga reteknek lenni veletek onnantól?
jan. 31. 12:57
 26/51 A kérdező kommentje:

Ja es meg valami, joba van a parom exenek a családjával is amivel nem lenne semmi baj.

Viszont néha szoba hozza milyen jó volt a pár exenek a családjával mert ők ide oda mentek kiruccani. Nem is érdekli hogy a parom nem egyezett az exevel neki csak az számít o utazgathatott ide oda.

jan. 31. 13:05
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el pasit keresni, és ne dugjatok,nehogy még terhes legyél!🤪
jan. 31. 13:15
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, ha a parodnak ez megfelel, nem tehetsz semmit. Annyit, hogy kilepsz az ajton, es nem nezel vissza. En nem tudnek igy elni.
jan. 31. 15:08
 29/51 A kérdező kommentje:

De mégis, hogyan felehet meg ha tényleg szeret és velem akarja le élni az életet? Én nem akarom, hogy ne beszéljen vele vagy utalja.

Ha ő is látja miket művel és egyet ért velem akkor miért nem tesz semmit ellene?

jan. 31. 15:34
 30/51 anonim ***** válasza:
86%

Te fülig szerelmes vagy a fasziba!!!

Nem látod, hogy be fogod szopni???Mi lesz még ha lesz gyerek???😱

jan. 31. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!