Szerintetek a parom anyuci pici fia?
Sajnos nem birom a anyosomat természetesen rengeteg okot adott rá
Tegnap közöltem a pároddal nem birom anyádat nem érzem magam kötelesnek el viselni a hulyeseget. Most nem olyan dolgokra gondolok hogy ha nem veszi fel a telefont zsarolja hanem durvább dolgokra.
Parom azt válaszolta, hogy tudja tisztába van vele de nem csinál semmit mert segített neki házat és kocsit venni.
Nem értette, miért nem szeretem az anyucit és mikor el kezdtem neki mondani azt válaszolta fogjam be a számát. Utána én el akartam menni sétálni és azt mondta ha ki lépek az ajtón köztünk mindennek vége. Utána meg fogta a vállam le ültetett az ágyra és azt mondta kéri szépen ne veszekedjek vele (Soha egy rossz szót nem szóltam az anyjának tisztelem és kedves vagyok vele), mert sok holmit adott nekem
"ő ad előleget kozbe senki nem kérte."
Akkor miért fogadtátok el, ha akadályoz az önálló közös döntéseitekben és ügyintézésetekban?
Szokták mondani, hogy mindennek ára van. Annak, hogy van ház és kocsi, ez. A párod ezt elfogadta, és megkötötte ezt az alkut. Az ő anyja, nyilván az ő háza és kocsija is.
Neked kell azt eldönteni, hogy van befogod a szádat és meghúzod magad a családi béke kedvéért, vagy inkább most pakolj össze, mert ha állandóan ezt az anyósutálatot duruzsolod a párod fülébe, akkor csak a saját életeteket mérgezed vele, mert NEM fogja a párod sem leállítani, sem kapcsolatot megszakítani, semmit nem fog az anyja ellen tenni. Mert ez az ára az egzisztenciának. Tudod, mit veszel, senki nem árul zsákbamacskát, így igaza van: ha maradsz és kell a pasi, akkor fogd be a szádat!
Ja,és nem, nincs rendben anyuka manipulációja, de ez van. Nem tudod megváltoztatni. Az egyetleen dolog, amin tudsz változtatni, hogy te nem kérsz belőle és elmész.
Az meg teljesen mindegy, hogy minek nevezed a jelenséget, anyuci pici fia, vagy haszonleső pasi, esetleg az anyját tisztelő ember. A dolgon nem változtat.
Nem egyáltalán nem akarom még mutatni a tutit, nem akarok vele versengeni mert nem lehet össze hasonlítani az anyja iránt érzett szeretett az én irántam érzett szeretettel.
Nem akarom, hogy nem beszéljen vele mert ilyet nem kerhetek akármit is csinált / csinál.
Nem abból áll a kapcsolatunk, hogy fel kelek és blamalom az anyját szimplán tegnap kérdezte birom e az anyját és azt mondtam nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!