Miért nem tudom elfogadni a meleg fiam barátját?
Nem olvasom végig a hozzászólásokat, de én úgy látom, hogy itt a fiadnak segítségre van szüksége (pszichológus), mert súlyos önértékelési gondjai vannak, depressziós stb., ezért ragadt benne ebben a mérgező kapcsolatban.
Most azt mi innen nem tudjuk megítélni, hogy ez a szerető és elfogadó családi háttér ellenére van így, vagy azért voltak/vannak mégis ilyen problémák részetekről is (ne vedd támadásnak, de itt nyilván csak a te szavad van), de még ha ti valóban mindig mellette álltatok, a tágabb környezetben egészen biztosan nem úszta meg, hogy ne kapjon - akár durva - támadásokat a mássága miatt. Eleve kevés ember dolgozza fel ezt belső vívódás, "lelkiismeretfurdalás", "miért pont én" kérdések nélkül, egy eleve visszahúzódó, tépelődő alkat meg pláne. Simán lehet, hogy fél attól, egyedül marad, senkinek nem fog kelleni, ezért inkább ezzel a fickóval marad. Próbáljátok meg ebbe az irányba is terelgetni, mármint a pszichológus irányába, bár nyilván annak is igaza van, aki azt írja, ez az ő élete, felnőtt ember, megtapasztalt már más, boldog kapcsolatot is, mégis ezt választja, megmenteni önmagától ti nem tudjátok. De ezt nehéz kívülről tehetetlneül nézni, annyit tehettek, hogy biztosítjátok, hozzátok fordulhat, veletek őszinte lehet, segítitek ha bármi baj van.
Igen, voltak problémák, de már akkor is csak a srác miatt.. Ezért szakadt meg a fiammal a kapcsolatunk, mert már akkor uszította ellenünk és kezelhetetlen lett. A fő baj az, hogy neki ez a boldog kapcsolat.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!