Miért nem tudom elfogadni a meleg fiam barátját?
22-nek..
Szerintem rosszul gondolod.
Azt, hogy homoszekszuális azt egy szülő valahol el tudja fogadni, ha látja, hogy abban a kapcsolatban jól érzi magát és párt alkotnak (persze egy kicsit ez furcsán hangzik), de az elfogadásban az is benne van, hogy láthatóan nem tud rajta változtatni.
De ahogy itt látom, kihasználják, uralkodnak rajta és a tetejébe meg is csalják. Na ez így non plus ultra.. De mégis az ő gyereke...
Rátapintottál a lényegre:
Nagyon affelé hajlasz, hogy el kellene fogadni őt. A kérdésed is úgy szól: "miért nem tudom elfogadni". Tehát szerinted el kellene fogadni.
Holott amit leírtál, mind arra utal, hogy bolond, aki mindezt elfogadja.
Miért kellene akkor elfogadni?
Te is írtad: divat manapság mindent úgy elfogadni, ahogy van, mert az olyan intelligens.
Ezt a nézetet sem kell elfogadni.
Csakis a saját értékrended vezessen, ne divatos pszicho-trendek.
15. Volt neki másik társa mégis ahogy felbukkant az ex abban a pillanatban szakított. Én lennék a legboldogabb ha valaki lecsapná a kezéről, de őszintén nem tudom, hogy most mennyire kacsintgat ki a kapcsolatból.
16. Nem mondom, hogy nálunk minden tökéletes volt!
17. Hidd el, ennyi év után már túl vagyunk 1-2 dolgon..
20. Sajnos én is beleestem ebbe a “hibába” és lásd évekig nem hallottam felőle..
24. Jól látod. A férjem sokszor mondja, hogy ez már így marad, mellette marad és fogadjam el, de nem tudok megbékélni ezzel a helyzettel.
25. Nem előttünk csinálta. Régen elcsíptem egy beszélgetést.
Mert egészséges vagy. A fiadat elfogadod, nyilván tragédia, hogy beteg, de mégis csak a fiad.
De a barátja már sok. Ez teljesen természetes.
A hűség szép dolog,főleg mert alig van ma már.Ilyen fiatalon pláne.
De a hűséget nem szabad összekeverni azzal,hogy valaki önként tart ki valaki mellett, vagy lelki ,esetleg testi befolyásolás alatt.
A jóban rosszban az a szeretetkapcsolatokra értendő,ahol egyenrangúak a pár tagjai.
Sajnos a fiad akármilyen jó ember is,de nem egyenrangú,hanem a leírásod alapján egy bábu.Amit maga sem mer elismerni,tudomásul venni.A legszomorúbb, ha valaki saját magának hazudik.
Ott vége az egyéniségnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!