Rettentő kényelmetlenül érzem magam a barátom családjának a körében. Hihetetlenül slamposak, nem igazán szeretnek magukra adni, teljesen mások mint az én nagyszüleim. Mit tegyek a helyzettel,ha ennyire kilógónak érzem magam közülük?
Ééééés a kérdező kámforrá lett 😅
Lehet csak 1 troll kérdés volt.
"Mi vagy te, a KÖJÁL?" by Csides Kata. Ott is egy olyan levelet olvastak fel, ahol a levélíró hölgynek pont az volt a dilemmája, hogy mit csináljon a retkes palijával.
Anno nekem is volt egy csávóm, aki konkrétan igénytelen volt a személyes higiéniára és ez is volt az egyik szakító ok. Az elején még próbálkozott, de utána leszarta, hogy nekem ez full kellemetlen, meg nem szeretem a büdder szagot. A csávódnál is ez lesz, amint elmúlik irántad a szerelme, csak mondom. És igen, ahogy a mamád mondta, ezt még csak most csinálja, hogy a kedvedben járjon, utána le fogja szarni, mert ő nem érzi szükségét.
Amúgy ha annyira ciki a majdnem anyósod,meg ég miatta a pofád, meg elhányod magadat a kocsijában, akkor ne taxiztasd magad vele, baxki... Mondom úgy, hogy egy ilyen szinten "hippi" beütésű ember mellett én sem érezném magam komfortosan, de eszembe sem jutna a valagamat vitetni bevásárolni... Van ám házhoz rendelelés is ezen a világon, ami Magyarországon is elérhető a legtöbb áruháznál, csak úgy mondom... Néha napján igénybe veszem, ha sok olyat rendelek egyszerre, amit nem egy élmény negyed órán át hazacipelni, ha mindez egyszerre fel van halmozva, mint pl. egy nagyobb doboz tejföl, egy nagyobb csomag budi papír, több habfürdő, stb.
Az eszem megáll, hogy egy felnőtt férfit a barátnője tanít meg rendesen tisztálkodni. Ezt kb kisiskolás korban tudni kellene, óvodában, iskolában is téma -ha már otthon nem foglalkoztak ilyesmivel.
És hány évesen ment el otthonról csipás szemmel, mosdatlanul? Ez már nem csak az anyja hibája.
Mindegy, te mégis összejöttél vele, és át akarod formálni. Ha van ilyen igénye sikerülhet, de ha nincs, akkor vagy te idomulsz hozzá, vagy vége lesz a románcnak.
#babyboom567 Részben megértelek. De nem mindenki teszi ki, hogy kivel van kapcsolatban. Vagy egyáltalán a kapcsolati státuszát. Nem minden pár tesz fel közös képeket a social media platformokra.... ha esetleg még is: filterezett insta fotón nem látszik, had ne ecseteljem mekkora a különbség mikor egy-két ember szembe jön veled az utcán.
Abban igazat adok neked, hogy nem jönnek össze többnyire ilyen lányok az említett fiúkkal, na de kivétel erősíti a szabályt. A kérdező is a szakítást fontolgatja. Kérdés az, hogy hogyan jelenne meg a párjával valamilyen elegánsabb alkalmon, rendezvényen, vagy akár egy barátnője, rokona esküvőjén.... esetleg, hogy képzelné el a sajátját ebben az esetben....
Feltételezem, hogy fiatal párosról van szó kár, hogy kort nem írt. Ha mást nem, csak azt az egy kérdést tegye fel magának, hogy szerelmes a barátjába? Szereti vagy sem? Merre billen a mérleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!