Rettentő kényelmetlenül érzem magam a barátom családjának a körében. Hihetetlenül slamposak, nem igazán szeretnek magukra adni, teljesen mások mint az én nagyszüleim. Mit tegyek a helyzettel,ha ennyire kilógónak érzem magam közülük?
A mamád jól mondja. Nem koszos, de egyszerű családból való fiúval jártam úgy, hogy ideig-óráig alkalmazkodtunk egymáshoz, de végül kiderült, hogy csak az együttjárás szakaszára tervezi ezt, de számára a családmodell a szüleié marad és feleségként nekem is úgy kéne működnöm, mint anyukának.
A barátodban annyira mélyen rögzült ez a viselkedés, hogy te nem tudod "kivakarni belőle", mert nem látja problémának azt, amit te mindenképpen javítani szeretnél.
Mérlegelj, mennyi időd van még erre.
Ugyanilyen volt az első barátom. Igaza van mamádnak, vissza fog változni. Most csak megjátssza magát. Kb 1-2 èv után az èn barátomra is mindig rá kellett szólnom, minden nap vitázni hogy menjen zuhanyozni, tisztítsa ki a füleit, mosson fogat. Ott kellett felette állnom, mert amúgy kihagyta volna a nagyját. Èn nem jártam az anyjáékhoz, de ő nèha 2-3 napot ott töltött. Az ilyen napok után mindig a legelejèről kellett vele kezdeni mindent. A zoknija bekemènyedett a piszoktól, egy alsót napokig hordott, fogmosás, fültisztítás nuku, stb Olyan büdös volt a szája mint a rothadás.
A macskám segge tisztább volt szarás után. Több gusztusom lett volna azt csókolgatni, mint őt. Ekkor már rájöttem hogy búcsút kell mondani.
Ugyanmár, ez a családod.
Mi meztelenül járkálunk a lakásba, én még hangosan fingok is mindenki adja magát!
Amúgy szerinted kérdező te normális vagy, hogy hajnal 3 kor ez a legnagyobb bajod?
Az asszonyt ki öleli közben?
Vagy az uradat, vagy mittudomén miylen szerzet vagy, de hogy zabszem nem fér be neked az fix.
Inkább kezdj el piálni, vagy füvezni, háha lenyugszol!
Kíváncsi vagyok, ha ennyire igénytelen a csávó, akkor annó téged mivel fogott meg? 😅
Ha tudom valakiről, hogy ennyire retek népség, mert a felső szomszédról azért akaratlanul is leszivárognak a pletykák egy tömbben, akkor szóba se állok velük. Elképzelem, hogy családi vacsira hívnak, aztán a retkes konyhában valami combos f"sást kapsz a dzsuvától. Éveken át nem háríthatod el a meghívást.
Amúgy véleményem szerint beszélni kellene a pároddal, hogy ő tálalja a családjának, de képtelenségnek tartom, hogy megváltoznak. Előbb utóbb szakítás lesz a vége, ha nem nyeled le a békát.
Megnéznélek ha egyszer az egészséged azt mondaná, hogy off-kakukk, aztán bevinne egy mentő, mondjuka honvédba egy hétre..
Ahol a nővérek KB DARTS táblának néznek, és az ajtóból "dobják" a valagadba az injekciókat.
Na ott mi lenne veled? Kiugranál az ablakon?
Hajnal háromkor aludni kell, nem perfekcionistáskodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!