Rettentő kényelmetlenül érzem magam a barátom családjának a körében. Hihetetlenül slamposak, nem igazán szeretnek magukra adni, teljesen mások mint az én nagyszüleim. Mit tegyek a helyzettel,ha ennyire kilógónak érzem magam közülük?
Ez maximum akkor működhetne, ha az ország másik végébe költöznétek. Sosem lenne a párod olyan igényes, mint elvárod, mindig trehány marad, pakolni utána, nem olyan, mint elvárnád... De ha te is ezt el tudod fogadni, és nem vagy kínosan rend/tisztaságmániás, akkor össze lehetne hozni egy szintet, ami többé-kevésbé mindkettőtöknek jó, vagy legalábbis megáll a hétköznapi morgolódás szintjén az egyetnemértés.
Hozzászokva a "jóhoz" párod se szívesen járna haza egy idő után.
De így, hogy egymás szájában vagytok anyósékkal, igaza lesz a nagymamádnak sajnos.
Akik a kérdezőnek beszólogatnak, nyilván magukra ismertek, igénytelenek, fáj az igazság. Lakásban állattartók, állatszőrös, dohányos, büdös, jártam magam is "érdekes" helyeken.
Fogalmam sincs, hogy a barát meg tud-e változni, de az igényes barátnőt pont meg kell becsülni!
Alkalmazkodni hozzá és segíteni a takarításban stb.
Ne legyen persze kórosan háklis eset, hiszen az sem jó, csak normálisan igényes.
Figyeld a barátodat, hol érzi magát jobban: nálad, vagy otthon. Kell-e folyton ugyanazokra a dolgokra figyelmeztetni, vagy magától is igényesebb már a testi higiéniára, és a környezetére.
Lehet, hogy örül, hogy kikerül abból a koszfészekből, és megbecsüli a rendet, tisztaságot.
Ha viszont folyton figyelmeztetni kell alapvető dolgokra, akkor nem fogod sokáig elviselni.
Arra én is kiváncsi vagyok, hogy annak idején, hogy jöttetek össze, ekkora nyilvánvaló különbségek mellett.
Járjatok gyalog, vagy tömegközlekedve vásárolni, akkor nem kell szégyenkezni a "sofőr" miatt, és mondd, hogy nem érsz rá annyit feljárni hozzájuk. Esetleg hívd át őket te, hátha észreveszik a különbséget, és javul a helyzet náluk is.
Én csak azt nem értem, hogy egy gyakorlatilag koszos hapsival miért jöttél össze? Akkor nem lehet, hogy te se vagy annyira “több” azoknál akiket így nagyban lenézel, ha már ne haragudj nem zavar pl, ha valaki koszos, büdös szájjal csókol meg, koszos kézzel ujjaz meg vagy rakja be a túrós, büdös brét? Ez a része nem zavar téged, de a pasi családját mindenhol kritizálod? Ez nekem magas…
Sose bírnám elviselni ha egy koszos ember érne hozzám, szerintem abban ha azt mondod, igényes vagy, ez is bőven beletartozik.
23. Ez egy inkorrekt, hátulról támadó megjegyzés, irreleváns is.
Ennyi erővel meg is fordíthatnánk: kérdező kénytelen elviselni bizonyos dolgokat, amit így hozott az élet.
Autós mama cserébe furikáz, ez a minimum, miután bocsánatot kért és hálát adott a sorsnak, hogy milyen rendes nő jutott a kisfiának.
A párod is igénytelen, és ez baj. A mi apánknak is érdekes a higiéniához és a rendhez, tisztasághoz való viszonya, és az évtizedek alatt anyám hozzá alacsonyodott.
Viszont mi gyerekek, legalábbis én és a húgom nem ilyenek lettünk, épp ellenkezőleg. (A bátyánk mondjuk igénytelen maradt)
Elég gáz, hogy neked kell a párodra figyelni, hogy tisztálkodjon rendesen. Gondold bele, ez hol normális? Kisiskolás gyereknél és szellemi fogyatékos felnőtt korúnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!