Ha az anyós anyagilag segít minket egy válságos helyzet miatt akkor van joga bele szólni a magánéletünkbe?
Figyelt kérdés
Sajnos most egy anyagilag válságos helyzetbe kerültünk a férjem a minimálbért keresi leépítés miatt én pedig otthon vagyok a kicsivel sajnos gyestnem kaphatok,mivel egyenlőre még nem vagyok magyar állampolgár.Az alapvető dolgokat megtudjuk természetesen venni,de az anyósom segít minket plusz dolgokban mint például hoz pelenkát néha vagy bevasarol nekünk élelmiszert ( nem kértük nem vártuk el készségesen segít) viszont azt vettem észre mióta ez van jobban bele avatkozik a magánéletünkbe és beszólogat nekem,hogy hogyan főzök takarítók nevelek gyereket nemtudom ilyen esetben ez áll e a háttérben,hogy segít?jan. 2. 10:57
21/59 anonim válasza:
Nincs joga az anyosnak beleszolni semmibe! De mivel visz nektek ezt-azt, ezek alapjan jogot formal. Nem egyedi eset, 100-bol 99 ilyen. Szigoru hatarok felallitasaval orvosolhato a dolog, de szamitani lehet martirkodasra es sertodesekre.
22/59 anonim válasza:
Nyilván nincs joga beleszólni, de ha anyagilag ki vagytok neki szolgáltatva, aligha tehettek mást, mint hogy elviselitek.
A fia szóljon neki, abból kevésbé lehet balhé.
23/59 anonim válasza:
Ha ennyire terhes számodra a véleménynyilvánítása, akkor én a oénzét/segítségét sem fogadnám el.
Problem solved!
24/59 anonim válasza:
Sajnos az anyós azt érzi, hogy zsarolási potenciálja van. Nem illene beleszólni a fiatalok életébe, de ez egy hatalomvágyó nő. Az a gond, hogy ha összevesztek vele, akkor elzárhatja a pénzcsapot. Igyekezzetek mielőbb anyagilag teljesen függetlenedni, mert ezzel zsarolni tud benneteket.
25/59 anonim válasza:
Undorító vagy kérdező, amiért lepontozgatod az embereket!
Bár mit is lehetne várni az olyantól aki még pelenkát se képes venni a gyerekének?!
Remélem már útban van a következő nulla egzisztenciával anyós kontójára!
26/59 anonim válasza:
Úgy tűnik a válaszadók 80%-a megbukott magyarból, egy szimpla szövegértés feladat sem megy nekik. Nem volt szó arról, hogy anyós látja el őket. Gyengébbek kedvéért lefordítom a kérdező szavait: anyós látogat -> hoz hasznos ajándékot (pl. pelenkát) -> majd míg ott van vendégségbe, kritizálja a menyét. Ennyi. A kérdezőék szar helyzetben vannak és örülnek minden apróságnak, ezért még nem merték elmondani anyósnak, hogy jó lenne ha nem kritizálná a főztjét meg hogy teszem azt csíkos a parketta miután felmos... Ennyi a történet.
27/59 anonim válasza:
26-os. 2 minimálbérből is csak nyomorogni lehet, hát még egyből, 3 fő. De ha nem kell anyós segítsége, akkor nem kell elfogadni és akkor bele se szóljon.
Eddig válságos helyzet volt, most meg egy zacskó pelenka?
28/59 anonim válasza:
26 Mindenki tudja mi a minimàlbér és mindez 3 fő minden költsègère….. itt a kérdező kamuzik
29/59 A kérdező kommentje:
25 szerintem pedig azok az undorítóak,akik a pénztárcánkban turkálnak itt és előjöttek a migránsozással.És ahogy látom még mindig magas itt sok mindenkinek,hogy nem millás összegeket ad nekünk,hanem tényleg egy két hasznos dolgot és nem várunk el tőle semmit!!! Nem nyomorkodunk csak annyi az egész,hogy nemtudunk annyit spórolni mint ezelőtt és ha már ennyire érdekel titeket szerencsére volt lehetőségünk spórolni és most azt használjuk fel nem vagyunk ingyenélő segélyből elő emberek és ilyen bárkivel előfordulhat,hogy leépítés van egy munkahelyen természetesen,amint lesz lehetőség a férjem elmegy egy jobban fizető helyre és ha a pici nagyobb lesz én is megyek dolgozni!
jan. 2. 16:50
30/59 anonim válasza:
De azért minden választ lepontozol, parádés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!