Rendezhető még ez a helyzet?
Ballagási ebédet tart anyósom a párom öccsének. Párom már elköltözött otthonról, együtt élünk egy távolabbi településen.
A koronavírus egészen addig nem izgatta anyósomat, amíg nem jött a második hullám, akkor jött a giga pánik. Utána lehetett jelentkezni az oltásra, amit először nagyon ellenzett és engem is hülyének állított be, mert én akartam az oltást. Utána már ő is akarta, meg is kapta, mostmár az oltáselleneseket szidja.
Hétvégén lesz a ballagás. Jelenleg nem rossz a vírushelyzet annyira. A hétvégén anyósom finoman célozgatni kezdett rá, hogy én veszélyt jelentek mivel pénztárosként dolgozom. Tegnap este fel is hívta a fiát, hogy az lenne a legbiztonságosabb, ha én inkább nem mennék a ballagásra. Felfognám a helyzetet és elfogadnám, ha lenne értelme. De nincs... Be vagyok oltva, kesztyűben-maszkban dolgozom. Pár meghívott rokon még oltást se kapott, van aki ráadásul orvos. De őket szívesen látja, csak engem nem. Szóval utál mint a fene. Nem igazán tudom hogyan kellene lereagálnom ezt a helyzetet. Valakinek van ötlete?
Mi ezzel a gond?
Ha ilyen a viszonyotok, akkor a helyedben még örülnék is, hogy nem kell elmennem. Sőt, ez lehet ürügyed a sértődésre, hogy a jövőben se menj hozzá, vagy ne fogadd az otthonodban.
Felfogod, hogy milyen szerencsés vagy?
Szia!
Őszintén? Én örülnèk neki,ha nem kellene látnom az anyósom megkeseredett,kétszínű pofáját:) Nálunk is ez megy,anyósommal oda-vissza utáljuk egymást,szóval én ezt úgy oldom meg,hogy a férjem és a lányom megy hozzá,én nem. Ha a párod ezt elfogadja,és nem problémázik rajta,szerintem ne erőltesd a találkozást anyósoddal.Nyugodtabb lesz a te életed is.Egyébként erre a férjed mit reagált? Legalább melléd állt vagy bólogatott a kedves mamának eme "csodás" ötletéért,hogy a menye ne menjen a ballagásra? Mert ha a férjed nem áll ki melletted,akkor pláne nem törném magam,hogy menjek.
Férjem tesoja gyerekének első aldozása volt. Messzebb élnek.
Ők mind oltva vannak, én nem, férjem se.
Emiatt csak a templomba hívtak meg, utána az ebédre nem.
Én nem bántam, nem lett oda egy nálunk és a pénzünk is megmaradt.
Ugyanis én azt éreztem ki a szavukból, hogy ez csak egy ürügy volt, valójában nem làttak szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!