Normális ez a helyzet?
Már jóval régebben történt hogy februárban elmentem a gyerekem apjával az "anyós" jelölthöz, elkezdett okoskodni a gyereknevelésről és parancsolgatni, és akkor amikor fogtam magam és elmentem kitalálta hogy a fia majd dönt hogy ő vagy mi a gyerekkel.
Azóta vissza ment az anyjához a gyerek apja és nem tudom megemészteni nagyon az egészet, de a lényeg hogy szerintem ez nem normális dolog, hisz nem ártottak az anyukájának és egy rossz szót nem mondtam neki
"a gyerekem apjával az "anyós" jelölthöz"
Ha ez normális, akkor mi nem az?...
"fogtam magam és elmentem ... egy rossz szót nem mondtam neki"
Már gyereked is van, mégis csak most kezd derengeni, hogy nem csak szavakkal lehet valakit megbántani...
Van gyerek , utólag nem is futnék ennyire a gyerek apja után , gyanús is volt előtte már a helyzet csak a rózsaszín köd megvolt.
Szerintem nem nem normális a "büfiztesd már meg nem hallod?" Meg a " gyereknek kell cumi" meg az ilyen dolgokat szerintem senki se köteles tűrni
Biztos, hogy csak az anyja miatt lépett le a pasi?
Egy normális, megalapozott kapcsolatból, szerető családból nem szokott anyu hisztije miatt kilépni senki, különösen, hogy nem is éltetek anyóssal.
Elhagyott volna mindenképp, csak magadat kábítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!