Normális ez a helyzet?
Már jóval régebben történt hogy februárban elmentem a gyerekem apjával az "anyós" jelölthöz, elkezdett okoskodni a gyereknevelésről és parancsolgatni, és akkor amikor fogtam magam és elmentem kitalálta hogy a fia majd dönt hogy ő vagy mi a gyerekkel.
Azóta vissza ment az anyjához a gyerek apja és nem tudom megemészteni nagyon az egészet, de a lényeg hogy szerintem ez nem normális dolog, hisz nem ártottak az anyukájának és egy rossz szót nem mondtam neki
"Annyival lenne jobb csak együtt, hogy akkor biztos nem fut belétek normális ember"
:DDD
"Normális ez a helyzet? ... Szerintem nem nem normális"
Akkor meg is van a válasz, vége, nincs itt semmi látnivaló.
"a "büfiztesd már meg nem hallod?" Meg a " gyereknek kell cumi" meg az ilyen dolgokat szerintem senki se köteles tűrni"
Nem is tűri senki, akinek nem tetszik: fogja magát és elmegy onnan, ahol ilyeneket kellene hallgatnia.
Egyébként meg miért ne lehetne másnak más a véleménye arról, hogy mikor kell a gyereket megbüfiztetni, meg hogy kell-e neki cumi? Miért nem vagy képes elviselni, hogy más máshogyan látja a világot? Szólásszabadság van: hadd mondja! Ez téged nem kell, hogy befolyásoljon: ha nem akarod, nem úgy csinálod és kész. Az egyik füleden be, a másikon ki.
17 és igen 22 éves vagyok olyan hihetetlen hogy 21 évesen az ember szülni tud?
2-3 év után lett ez, most már jönne vissza de nem tudom megbocsátani amit tett nyilván nem írom le , köszönöm a válaszokat azokat is akiknek sok hasznuk nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!