Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális ez a helyzet?

Normális ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Már jóval régebben történt hogy februárban elmentem a gyerekem apjával az "anyós" jelölthöz, elkezdett okoskodni a gyereknevelésről és parancsolgatni, és akkor amikor fogtam magam és elmentem kitalálta hogy a fia majd dönt hogy ő vagy mi a gyerekkel.

Azóta vissza ment az anyjához a gyerek apja és nem tudom megemészteni nagyon az egészet, de a lényeg hogy szerintem ez nem normális dolog, hisz nem ártottak az anyukájának és egy rossz szót nem mondtam neki

#Rossz kapcsolat anyóssal
2021. okt. 10. 09:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
4-es nem ez volt a kérdés , nyilván normális hogy lementem, hanem az hogy egy anyuka a fiát ilyen döntés elé állítja
2021. okt. 10. 10:59
 12/25 A kérdező kommentje:
Utolsó igen, az anyja miután ezt tette nem ment le az unoka csak 3 szor 4.jére nem, ez miatt a fiút az anyja szerintem csak megfenyegette hogy kitagadták a örökségböl, és ezen össze vesztünk utána elzavartatta magát
2021. okt. 10. 11:01
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

41 évesen, amire a nicked utal, lehetne egy kicsivel több eszed! Ha a pasid szeretett volna, mondhatott volna akármit az anyja, nem hagyta volna el a családját.

Ezen meg, hogy büfi, meg cumi, normális ember nem gerjeszt feszkót, főleg nem vonul el sértetten, hanem ha nem tetszik, legközelebb nem megy oda.

Persze ez a hajó már elment, csak tanulságként a következőhöz, ha találsz esetleg.

2021. okt. 10. 11:06
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

Akkor én most elveszítettem a fonalat...

Tehát, nem a pasi hagyott el, hanem te zavartad el, mert összevesztetek.

Akkor nyilván nem volt más választása, mint hazamenni az anyjához, ha nem akart a híd alá menni.

2021. okt. 10. 11:11
 15/25 A kérdező kommentje:
13-as 22 éves vagyok igazán nem kéne ítélkezés alaptalanul
2021. okt. 10. 11:17
 16/25 A kérdező kommentje:
14-es kiprovokálta hogy zavarjam el
2021. okt. 10. 11:18
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Nem hiszem, hogy 22 vagy, de valóban mindegy!

Akkor vedd úgy, hogy 22-t írtam, a többi válaszom kortól független.

Legközelebb meg gondold meg, hogy kit és miért zavarsz el, mert lehet, hogy komolyan veszi és utána vergődhetsz egyedül!

2021. okt. 10. 11:25
 18/25 anonim ***** válasza:
85%

kicsit korán jött a baba.

előtte anyósjelölttel nem is találkoztál?

2021. okt. 10. 11:52
 19/25 anonim ***** válasza:
89%

Hu, hallod, ez kicsit durva! Xd

Ha azt vesszük, hogy a legelső randin teherbe estél, akkor is lett volna kb 8 hónapod, hogy bemutatkozz neki, hogy csókolom, én leszek az unokája anyukája. De hogy egy gyerek születése után mész csak oda?

Tényleg, mióta ismeted a pasit? Ugye nem az első randiból lett a gyerek?

2021. okt. 10. 13:05
 20/25 anonim ***** válasza:
39%
Kicsit korai volt, de ez így alakult, ezen változtatni nem lehet.
2021. okt. 10. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!