Normális ez a helyzet?
Már jóval régebben történt hogy februárban elmentem a gyerekem apjával az "anyós" jelölthöz, elkezdett okoskodni a gyereknevelésről és parancsolgatni, és akkor amikor fogtam magam és elmentem kitalálta hogy a fia majd dönt hogy ő vagy mi a gyerekkel.
Azóta vissza ment az anyjához a gyerek apja és nem tudom megemészteni nagyon az egészet, de a lényeg hogy szerintem ez nem normális dolog, hisz nem ártottak az anyukájának és egy rossz szót nem mondtam neki
41 évesen, amire a nicked utal, lehetne egy kicsivel több eszed! Ha a pasid szeretett volna, mondhatott volna akármit az anyja, nem hagyta volna el a családját.
Ezen meg, hogy büfi, meg cumi, normális ember nem gerjeszt feszkót, főleg nem vonul el sértetten, hanem ha nem tetszik, legközelebb nem megy oda.
Persze ez a hajó már elment, csak tanulságként a következőhöz, ha találsz esetleg.
Akkor én most elveszítettem a fonalat...
Tehát, nem a pasi hagyott el, hanem te zavartad el, mert összevesztetek.
Akkor nyilván nem volt más választása, mint hazamenni az anyjához, ha nem akart a híd alá menni.
Nem hiszem, hogy 22 vagy, de valóban mindegy!
Akkor vedd úgy, hogy 22-t írtam, a többi válaszom kortól független.
Legközelebb meg gondold meg, hogy kit és miért zavarsz el, mert lehet, hogy komolyan veszi és utána vergődhetsz egyedül!
kicsit korán jött a baba.
előtte anyósjelölttel nem is találkoztál?
Hu, hallod, ez kicsit durva! Xd
Ha azt vesszük, hogy a legelső randin teherbe estél, akkor is lett volna kb 8 hónapod, hogy bemutatkozz neki, hogy csókolom, én leszek az unokája anyukája. De hogy egy gyerek születése után mész csak oda?
Tényleg, mióta ismeted a pasit? Ugye nem az első randiból lett a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!