Belemennétek egy ilyen pénzügyi ,,harcba,, nagyszülőkkel vagy maradjak ki belőle?
Most kapni fogsz 100 olyan választ, hogy semmi közötök a pénzhez, azt csinálnak vele, amit akarnak,én nem fogom ezt írni, mert tuti adnék a gyerekeknek, ha ilyen sok lenne, de...
De biztos nem mennék bele, mert neked ehhez tényleg.semmi közöd. A vélemênyed meglehet, a férjednek is, jogotok van hozzá, de nem a te szüleid, hogy elintézd ezt a dolgot.
Ha a férjednek nem tetszik a hozzáállásuk, ha úgy véli, ez azt jelzi, nem szeretik őt meg a gyerekeit sem, akkor meg nem kell tartani a kapcsolatot, felesleges a megjátszás. A sógornődnek sem kell.
Ha derogál a sógornődnek a helyzet, beszéljen egyedül a szüleivel.
Neked nem kéne ebbe belefolynod, ahogy az 1-es is írta, valószínűleg téged nem tekintenek rokonnak.
A férjedet kéne meggyőznöd, hogy álljon oda a sógornőddel.
Semennyire se vegyél részt ebben.
1. Az a pénz az anyós-apósé, az ö dolguk, mit csinálnak vele, ha felélik, abba sincs senkinek beleszólása
2. Ha a férjed sem akar beleavatkozni, akkor a sógornö hiába ugrál
3. Neked légyegében tényleg semmi közöd ehhez, nem a te szüleid (akkor se lenne igazán, de ök nem rokonaid), ha belemennél, a végén csak téged utálna mindenki
Nézd, én a helyedben nem foglalkoznék ezzel, csak a lelki egészségednek ártasz! Kizárt dolog, hogy ez a beszélgetés jól sülne el. Sőt, szerintem óriási veszekedés kerekedne belőle. A férjednél a pont: Ők mindig ilyenek voltak. Majd ti is ilyenek lesztek, ha ápolni kell majd őket. Egy mozdulatot nem kell értük tenni. Fizessék meg a pénzükkel. Pont.
Én szülőként lesülne a képemről a bőr, ha a gyerekem hitelekből nyomorog, én meg dőzsölök a lóvéban.
Hagyni kell az ilyen rongyrázós nyomorultakat a fenébe.
Teljesen felesleges a sógornődnek és a férjednek is bármit tenni, csak balhé lesz belőle.
Inkább tartsátok magatokat távol tőlük.
És lehet bosszúfantáziálni, hogyan egye ki a dekubitusz a feneküket a finisben. ;)
Érthető, hogy rossz nézni, amint szórják azt az örökséget, ti meg küszködtök a hitellel és jólesne némi segítség. De ha a szülőknek nincs ennyi empátiájuk vagy logikájuk, hogy új autó helyett a gyerekeiknek adjanak 1-2 milliót, akkor bármennyit beszélhettek nekik. Erre a lányuk és a fiuk lenne jogosult, de te nem kérdőjelezheted meg a döntéseiket.
Szerintem te ne küzdj a férjed nevében, ha ő magától nem teszi, csak rosszul jöhetsz ki belőle. Nyugtasd meg a sógornődet, hogy támogatod, de te nem kétheted el más pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!