Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért "mindenkinek" rossz a...

Miért "mindenkinek" rossz a kapcsolata az anyóssal?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt látom.Uncsim anyja kinem állhatja az uncsim párját.Itt ezen a platformon is olvasok olyanokat hogy számomra hihetetlen hogy ennyire gonosz legyen.Nekem semmi bajom az anyóssal, nem szól bele a gyereknevelésbe meg semmibe sem.Kedveljük egymást.
2023. okt. 30. 20:20
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
90%
Szerintem azért mert sok ember nem tudja magában tartani a véleményét(pl anyós) és sokan pedig nem kérnek a véleményből(menyek)
2023. okt. 30. 20:33
 2/25 anonim ***** válasza:
16%

Mert sok meny alapból utálja az anyósát, mert az másképp él, más elgondolások alapján, mint a saját anyja. Illetve, a férjét tulajdonának tekinti, és nem bírja elviselni, hogy esetleg ne neki adjon igazat, ne vele érten egyet, egy f3rjnek kb. nem is lehet a feleségétől eltérő véleménye valamiröl, mert ha netalántán ah anyjával ért egyet, akkor nyomban anyucipicifia.

Csak az lehet jó és éételmes dolog, amit a feleség saját anyja mond.

2023. okt. 30. 20:33
 3/25 anonim ***** válasza:
98%

Mert általában az ember arról panaszkodik, amit nem szeret:D

Akinek nincs baja az anyósával, nem fog kérdést kiírni, hogy "jaj de szeretem az anyósom, más is van így vele?"

Ezért gondolják az emberek azt, hogy a világ szar hely és mindenki utál mindenkit, mert a panaszkodás mindig hangosabb.

2023. okt. 30. 20:36
 4/25 anonim válasza:
92%
3# jogos!!
2023. okt. 30. 20:37
 5/25 A kérdező kommentje:
3as csak meglep hogy én full jól kijövök az anyóssal itt ezen az oldalon meg körülöttem is mindenki utálja anyóst.Ezért fura.
2023. okt. 30. 20:41
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
3# vagyok, biztos van a környezetedben olyan, aki szereti az anyósát, csak ő ugye nem hangoztatja:)
2023. okt. 30. 20:44
 7/25 A kérdező kommentje:
Mert szégyen hangoztatni ha valaki jóban van az anyóssal? Vagy nem értem
2023. okt. 30. 20:59
 8/25 anonim válasza:
71%
azért utálják sokan mert sok anyós meg beledumál a gyermeke kapcsolatába ugy hogy semmit se tud róla csak azt amit az "áldott jó" gyermeke mond..:) igen, magamból indulok ki :D
2023. okt. 30. 21:40
 9/25 anonim ***** válasza:
29%
Nem
2023. okt. 30. 21:42
 10/25 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nem volt rossz kapcsolatom az anyósommal, sőt, kifejezetten jó viszonyban voltunk. Inkább talán arról van szó, hogy az esetenként összeférhetetlen, egoista, uralkodni vágyó nők a saját családjukban elfoglalt helyüket és szerepüket éreztetni akarják a "jövevénnyel" szemben is. Az ilyen családokban a családtagok az évek-évtizedek során elfogadták a hierarchiát, ami a családi béke alapja, de egy kívülről jövő hirtelen ingerként kap valami támadó, utasító magatartást, amihez nem akar idomulni.
2023. okt. 30. 21:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!