Megteheti ezt anyósom?
"Nagyon félek, hogy egyszer csak üres nyughelyet találok" - Ki fizette az urnahelyet? Az dönthet a továbbiakról. Ha te, akkor menj be a temetői irodába, és ott tudsz intézkedni, hogy senki más ne vihesse el.
Ha neked ennyire fontos, haza is viheted a hamvakat.
Köszönöm a választ!
Természetesen én fizettem mindent, az én nevemre szól minden! Még anyósom óriás koszorúját is, amit ő rendelt a fia életkorának megfelelő virágok számával. De attól félek, hogy ő mint az édesanyja, kiadják neki az urnát.
Menj be a temetői irodába és szólj előre, hogy várható az anyósod, de te nem engeded elvinni a hamvakat. Írásban is erősítsd meg.
Az öröklésből hogy tudott kiforgatni? Ez Magyarországon meglehetősen nehéz,
Nyilván nem tehet ilyet anyósod, de amúgy semmi értelme ennek a hisztinek, amit te is művelsz. Bmeg, lehet, hogy neked 25 évig a férjed volt, neki meg vagy kétszer annyi ideig a fia.
A gyerekét vesztette el, ennél nagyobb fájdalom nincs is, nem is csoda, ha kicsit megzakkant. Gondolom, ő úgy éli meg, hogy ennyi maradt a gyerekéből, a hamvai.
Te meg úgy teszel, mintha a férjed a te tulajdonod lett volna, és neki kb. semmi köze hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!