Anyós probléma! Én gondolom túl vagy igazam van ebben a témában?
Sziasztok!
2.5 éve élünk külön a feleségemmel es a 2 kislanyunkkal. Anyósom pár nap kivételével ebben a 2.5 évben mondhatni mindennap jön nálunk. Egy városban élünk. A feleségemmel mindennap beszélnek telefonon, messengeren egész nap. Amikor a lányaink születtek jött segitett, tényleg mindenben segit mai napig rajtunk. De kezd nagyon idegesíteni. Sokszor mondtam már a felesegemnek hogy szóljon neki, hogy nem kell jönni mindennap főleg nem kopogás nélkül. Eddig semmi. Csak védi. A reggeli felkeléstol a lefekvesig mindenről tud. Ki mit csinal, a gyerekek mikor fekudtek le aludni, mikor keltek, mikor hova megyünk délután, mikor érünk haza. Hova fogunk menni..... Stb. Mindig mindenről tud! Hiába mondom a feleségemnek, hogy szoljon rá, nem és kész. Szerintem a nagymamai segítség az nem feltétele annak hogy mindennap benézzen hozzánk!
Amúgy én vagyok a feleség.
Azt gondolom, hogy mindennek két oldala van.
Ami nagyon ciki, hogy felnőtt 2 gyerekes apuka vagy és itt teregeted ki a magánéletünket.
De ha már itt tartunk azt is meséld el kérlek mikor a második gyerekünkkel terhes voltam és rám ütöttél egyet alávas közben, mert meg voltam fázva és horkoltam. Vagy azt, hogy 7 napból 7 napot a kondigéped megépítésével töltesz én pedig semmit nem csinálhatok a gyerekeken kívül, mert még a kocsimat is elhordod itthonról.
Az hogy anyám az egyetlen aki segít ha bajban vagyok, mert te ugyan úgy elmnentél dolgozni mikor 40 fokos lázzal itthon feküdtem szülés után 4 héttel. Vagy amikor a gyerekeknek volt 40 fokos lázuk és azt sem tudtam mi lesz, és már 1 hete semmit sem aludtam, addig te nyugodtan végig aludtad az éjszakákat.
Ameddig a kicsi 3 hónapig ordított minden éjszaka MINDIG csak és kizárólag én voltam vele. SEMMIBEN nem segítettél.
Most sem segítesz.
Anyám az aki segít rajtam, mert bármi gondom van szólok bneki.
És hétköznap kizárólag akkor jön amikor te nem vagy itthon. hétvégén pedig maximum 10 percre ugrik be.
sajnálom, hogy a te anyád nem jön és nem is érdeklődik az unokák felől de erőől nem én tehetek.
Attól,hogy te itt mindenki előtt beállítasz engem egy szar feleségnek minden nap kajával várlak, van tiszta ruhád, annak ellenére ,hogy sokszor úgy beszélsz velem , mint egy kutyával.
11 hónapig nem vetted észre, hogy szülés utáni depresszióm van. Magamtól kellett ezt is megoldanom.
Mindeközben úgy beszélsz és beszéltél velem és a gyerekeinkkel mint egy utolsó ronggyal.
Szóval lehet itt engem dobálni, de magadról is mesélhettél volna neem csak rólam.
Igen bennem is vannak hibák, én is hibázok és beszélek veled csúnyán, de te sem vagy különb.. sőt...
na puszi mindenkinek aki elolvassa.
Ekkora kamut, nem jött elég válasz? :D
32-es, ha te a feleség lennél, minek vagy ilyen férjjel együtt ahelyett, hogy hazaköltöznél anyádhoz, aki úgyis mindig a seggedben van a sztori szerint?
Jesszus,tényleg itt kell csinálni a csalàdi fesztivált a neten?
Miért nem beszélitek meg otthon,egymás között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!