Anyós probléma! Én gondolom túl vagy igazam van ebben a témában?
Sziasztok!
2.5 éve élünk külön a feleségemmel es a 2 kislanyunkkal. Anyósom pár nap kivételével ebben a 2.5 évben mondhatni mindennap jön nálunk. Egy városban élünk. A feleségemmel mindennap beszélnek telefonon, messengeren egész nap. Amikor a lányaink születtek jött segitett, tényleg mindenben segit mai napig rajtunk. De kezd nagyon idegesíteni. Sokszor mondtam már a felesegemnek hogy szóljon neki, hogy nem kell jönni mindennap főleg nem kopogás nélkül. Eddig semmi. Csak védi. A reggeli felkeléstol a lefekvesig mindenről tud. Ki mit csinal, a gyerekek mikor fekudtek le aludni, mikor keltek, mikor hova megyünk délután, mikor érünk haza. Hova fogunk menni..... Stb. Mindig mindenről tud! Hiába mondom a feleségemnek, hogy szoljon rá, nem és kész. Szerintem a nagymamai segítség az nem feltétele annak hogy mindennap benézzen hozzánk!
11.
:D
Én végig sem bírtam olvasni.
A nagynéném élete jutott eszembe!
Az anyja szándékosan úgy nevelte,hogy teljesen életképtelen legyen.Mindig,mindenhol ott volt,kisérte mindenhova,egy önálló gondolata nem lehetett.
A párja és a család helyett az anyját választotta,hogy kiszolgálják.
Most 50 évesen magára maradt,önállóság tekintetében egy 5 éves szintjén van.
A feleséged sose fog elszakadni az anyjától!Megpróbálhatsz vele beszélni,de úgyis az lesz a vége,hogy Te nem szereted az anyját,ellenségeskedsz és ebből háború lesz.
Csodálkozom amúgy,hogy ez a túlzott ragaszkodás nem tünt fel neked a kapcsolatotok legelején.
Annyit megpróbálhatsz,hogy felállítod a saját szabállyaid a saját házadban,de ezt már a legelején kellett volna,túl sok idő telt el.
Mégis mi a baj a chatgpt válasszokal? Sokat segítenek :D
Korrekten válaszolnak.
17 jah ezzel kezdődik, a végén meg mindent átvesz a mesterséges intelligencia. Ne legyetek már buták.
16 te meg ásd el magad. Ki mondta hogy egy nő nyalja ki az anyósa seggét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!