Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már volt házas a párod nem zavar hogy téged nem vesz feleségül? Ez nem akkora probléma vagy csak én gondolom túl?
Minden megegyezés kérdése. Ha téged zavar, akkor beszéld meg vele.
Még ha biztos is vagy benne, hogy egy problémát túlgondolsz vagy túlreagálsz, akkor is mondd el. Ő a párod, a másik feled, kinek mondanád ha nem neki?
Az első nővel - akinek "mindent megadott" - valami probléma volt, és válás lett a vége. Gondolom emiatt úgy érzi, hogy bölcsebb várni egy kicsit.
Vagy esetleg nem pont te kértél tőle egy kis türelmi időt?
A "minden" alatt pontosan mit értesz? Csak a házasságot?
A házasság két ember KÖZÖS döntése. Ha az egyik házasodni akar, a másik meg nem, akkor el kell köszönni egymástól. Ennyire egyszerű.
Hiába volt már házas előtte, ha engem nem tart arra érdemesnek hogy feleségül vegyen, akkor az azt jelenti, hogy én biztos nem felelek meg bizonyos kritériumoknak. Ha ezek szerint nem vagyok a házassághoz elég jó, akkor másra se tartson igényt tőlem, inkább hagyjuk egymást békén. Feltalálták már a házassági szerződést ha esetleg valaki nagyon féltené a pénzét.
Minddnt megadott majd el is váltak. 🥴
Lehet veled meg együtt lesz örökké.
Az én párom azért nem akar többet házasodni, mert mikor elvált szinte a nulláról indult ismét. Nem kockáztat többet ezzel, én megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!