Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak panaszkodnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak panaszkodnak, hogy nem fekszik már le velük a feleségük. Vajon, mennyi feleség van ugyanebben a cipőben?

Figyelt kérdés
Fiatalos, jól néz ki, nem hízott meg a gyerekszülés után, nem tud semmi betegségről, nincs szerető, és a férjének mégis elment a kedve a szextől. Hogy lehet ezt kibírni, mit lehet tenni?

2019. jan. 9. 16:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%

A baj nem ezzel van. Hanem azzal, hogy nagyon sokan nem ismerik fel, hogy teljes mértékben az ő hibájuk, hogy a párjuk már nem akar velük lefeküdni. Nőknél ez akkor szokott kialakuni, amikor a férjük semmit nem segít nekik. Persze, hogy hozzáérni sincs kedve a párjához az egész napi rohanás, fárasztó rutin tevékenységek után. Az összes ilyen probléma megoldódna, ha a férfiak foglalkoznának kicsit a feleségük lelkével is és segítenének a háztartásban felnőtt ember módjára.

Nőknél szintén ugyan ez. Nem veszi észre, hogy a párjának szüksége van más dolgokra is azon kívül, hogy elé rakja a vacsorát. Ha megszűnik részükről a törődés, a kedvesség, az odaadás szexuális téren is akkor a férjüknek el fog menni tőle a kedve.

Nem egy népszerű vélemény ez, de sajnos ha a párod nem akar veled lefeküdni, annak az esetek 90%-ában a te viselkedésed az oka.

2019. jan. 9. 16:58
 2/23 anonim ***** válasza:
11%
Apa bent volt a szülésnél,talán azért megy el a kedvük.. :(
2019. jan. 9. 17:00
 3/23 anonim ***** válasza:
40%

Nálunk is így volt, apás szülés, utána gyakorlatilag szinte semmi. Elváltam.

N 41

2019. jan. 9. 17:19
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Elsőnek igaza van
2019. jan. 9. 17:53
 5/23 anonim ***** válasza:
43%
Az én férjem segít a házi munkában,50%-ot megcsinálja,lehet többet is,még sem akarok vele szexelni.X év után elmúlik a vágy,ez mindenkinél így van (kivéve néhány itteni válaszadót,akik 30 év után is ugyanúgy kivánják a párjukat).Válás,szerető,vagy aszexuálissá válik az ember,ezekből lehet választani.
2019. jan. 9. 18:14
 6/23 anonim ***** válasza:
65%
Kinyaltam a férjem seggét még a férfi munkát is én végeztem mégis másokat dugiszált.. Én voltam hibás ezért,na persze abban voltam hibás h balek voltam h nem előbb rúgtam ki az éltemből..
2019. jan. 9. 18:19
 7/23 anonim ***** válasza:
76%
Igen, az egyesnek igaza van.
2019. jan. 9. 19:29
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
Itt mindig a férfi a hibás. Én dolgozom, ő otthon van, háziasszony. Általában túlórázom, amikor haza jövök én fáradt vagyok. Amikor az ágyba kerülünk a feleségem fáradt. Naponta órákon át nézi a török sorozatokat. Bele fárad szegény. Hétvégén hívom hogy menjünk egy kicsit kikapcsolódni de semmi értelme, ő elvan a sorozataival. Azt se mondhatja, hogy elhanyagolom a külsőmet. Persze ilyenkor az van, hogy a férfiak nem értik meg a nőket. Én viszont mit értsek meg azon, hogy éveken keresztül havonta 2-3 szex van? Úgyhogy ilyen is van.
2019. jan. 9. 19:37
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
Előző lehet a bezártságba fáradt bele ezért nem kell birtoklási mániából kivenni a nőket munkából..
2019. jan. 9. 19:43
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

"Előző lehet a bezártságba fáradt bele ezért nem kell birtoklási mániából kivenni a nőket munkából.."

Ez nem igaz. Soha nem tiltottam a munkától és soha nem dolgozott sehol. Ez az ő választása volt. Én nem tiltottam a munkától és nem is küldtem soha dolgozni.

2019. jan. 9. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!