Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak panaszkodnak, hogy nem fekszik már le velük a feleségük. Vajon, mennyi feleség van ugyanebben a cipőben?
A baj nem ezzel van. Hanem azzal, hogy nagyon sokan nem ismerik fel, hogy teljes mértékben az ő hibájuk, hogy a párjuk már nem akar velük lefeküdni. Nőknél ez akkor szokott kialakuni, amikor a férjük semmit nem segít nekik. Persze, hogy hozzáérni sincs kedve a párjához az egész napi rohanás, fárasztó rutin tevékenységek után. Az összes ilyen probléma megoldódna, ha a férfiak foglalkoznának kicsit a feleségük lelkével is és segítenének a háztartásban felnőtt ember módjára.
Nőknél szintén ugyan ez. Nem veszi észre, hogy a párjának szüksége van más dolgokra is azon kívül, hogy elé rakja a vacsorát. Ha megszűnik részükről a törődés, a kedvesség, az odaadás szexuális téren is akkor a férjüknek el fog menni tőle a kedve.
Nem egy népszerű vélemény ez, de sajnos ha a párod nem akar veled lefeküdni, annak az esetek 90%-ában a te viselkedésed az oka.
Nálunk is így volt, apás szülés, utána gyakorlatilag szinte semmi. Elváltam.
N 41
"Előző lehet a bezártságba fáradt bele ezért nem kell birtoklási mániából kivenni a nőket munkából.."
Ez nem igaz. Soha nem tiltottam a munkától és soha nem dolgozott sehol. Ez az ő választása volt. Én nem tiltottam a munkától és nem is küldtem soha dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!