Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg feleség panaszkodik, hogy már nem fekszik le vele a férje! Férjek, ti miért nem szexeltek az asszonnyal?
Te tudod, hogy a nők miért nem szexelnek a férjükkel? Hiszen nagy, tudnod kellene nem?
Látod! Mi ugyanúgy nem tudjuk, hogy a férjek miért nem a feleségükkel.
Én sokáig azt hittem , hogy a férjem nem szexel velem, mostanában kezd gyanússá válni, hogy én nem szexelek vele :D
Ez meglehetősen megdöbbentő felismerés volt.
Ez 2 félen múlik nem?
Valahogy hihetetlen hogy ha az asszony egy szexdémon akkor a férjnek nem lenne kedve hozzá. Ha pedig csak fekszik az asszony azt lehet megunja egy idő után a csávó, de lehet csak beleunt és nagyon monoton.
Amúgy erre való a beszélgetés... megkérdezni hogy miért aztán közösen kitalálni rá valamit. Ez lehet valami fehérnemű, szerepjáték stb...
talán azért mert egy felesèget el kell büvölni,szeretni
es nap mint nap tenni,amire sok ferfi nem képes.
Tudjatok a mai vilagban eleg egy szep szo es egyböl szetteszik a labukat a csajok.Nem kellenek randik,vacsora,valentinnap,törödes...
Ez a legnagyobb baj.
Sajnalom h ilyen vilagban elünk
ahol egyre több nö gondolkodas nelkül összefekszik barkivel.
Es sajnos a mi gyerekeink mar olyan vilagban fognak felnöni ahol ez termeszetes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!