Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss szakítás után a feleségem beleszaladt egy új kapcsolatba. Mennyit kellene várnom arra, hogy szétmenjenek?
Nem lehet valami komoly kapcsolat, gondolom a feleség csak olyan egonövelés miatt jött össze vele a pali meg szerintem a könnyű szexért. Az én új kapcsolatom sem működik, úgyhogy szerettem volna visszamenni a feleségemhez, csak képbe jött ez a pali. Most arra várok, hogy szétmenjenek. Szerintetek meddig húzzák ki együtt?Tehetek valamit,amivel siettethetem a szakításukat?
A feleségem 40 éves, a pali meg 32.
😂😂😂
Exem is ezt hitte, mikor összejöttem egy pár èvvel fiatalabb férfival.
De ennek már 5 ève, azóta házasok vagyunk, született közös gyerek is.
Hát...kitartást!
Ők már örökre együtt maradnak. :) Igazi szerelem, ami örökké tart. :)
Te miért nem örülsz ennek?
Tehát az új kapcsolatodból, ami nem működik, belemenekülnél egy régi kapcsolatba, ami kétséget kizáróan kudarcba fulladt.
Ez eléggé para. :D
"beleszaladt egy új kapcsolatba" - inkább belerohant. :DD
Jó, jó tudjuk. Szegény pára, nem volt más lehetősége, utánad csak szaladni tudott, egy 32 éves friss, ropogós srác ölébe. Szegény asszony. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!