Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss szakítás után a feleségem beleszaladt egy új kapcsolatba. Mennyit kellene várnom arra, hogy szétmenjenek?
Nem lehet valami komoly kapcsolat, gondolom a feleség csak olyan egonövelés miatt jött össze vele a pali meg szerintem a könnyű szexért. Az én új kapcsolatom sem működik, úgyhogy szerettem volna visszamenni a feleségemhez, csak képbe jött ez a pali. Most arra várok, hogy szétmenjenek. Szerintetek meddig húzzák ki együtt?Tehetek valamit,amivel siettethetem a szakításukat?
A feleségem 40 éves, a pali meg 32.
Könnyen lehet, hogy nem akar visszamenni hozzád, a nők egy jelentős, talán nagyobb részénél megszakad a bizalom, és mégha akarja sem tudja visszaállítani.
Ha akarsz várni, akkor 3 hónapot érdemes, ha nem jönnek ki akkor 2 hónap alatt az kiderül. Több hasonló korú ismerős nőnek a két hónap az egy tipikus időtartama a hamvába hullott kapcsolatoknak.
az exem is evekig remenykedett, amikor meg egy nala is fiatalabb pasival jottem ossze.
azota mar osszehazasodtunk, a gyerekunk is szalad mar, de az ex meg mindig bizik benne, hogy megvilagosodom:D
30 voltam, az exem 36, és összejöttem egy 25 évessel.
Ennek már 3 éve. Azóta összeházasodtunk, uton a baba.
A férjem egy évig csalt a kolleganőjével,lebuktak, kidobtam.Majd jött ez a fantasztikus fiatal férfi és végre igazán boldog vagyok.Az exem azóta is arra vár hogy majd visszamegyek hozzá...egy idióta. :D
kár volt kiírni az egészet
20 30 éves idióták nagyokosnak képzelik magukat
a nagy semmire.dobálóznak az üres mondatokkal.
1 dologban igazuk van ahogy róluk rólad sem tudni semmit.
miben egyeztetek és miért szakítottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!