Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss szakítás után a feleségem beleszaladt egy új kapcsolatba. Mennyit kellene várnom arra, hogy szétmenjenek?
Nem lehet valami komoly kapcsolat, gondolom a feleség csak olyan egonövelés miatt jött össze vele a pali meg szerintem a könnyű szexért. Az én új kapcsolatom sem működik, úgyhogy szerettem volna visszamenni a feleségemhez, csak képbe jött ez a pali. Most arra várok, hogy szétmenjenek. Szerintetek meddig húzzák ki együtt?Tehetek valamit,amivel siettethetem a szakításukat?
A feleségem 40 éves, a pali meg 32.
Ha a feleségednek van önbecsülése (8 évvel fiatalabb férfit nem tud akármelyik nő megfogni, tehát valószínűleg van), akkor a büdös életben nem áll szóba többet veled.
Jobban járnál, ha a leépítenéd a nem működő új kapcsolatodat és egy ideig egyedül lennél. Talán rájönnél, mit rontottál el és milyen nőt keresel valójában. Így esetleg valamikor majd lesz egy épkézláb kapcsolatod.
Más megoldás nincs. Ne érvelj, ne racionalizálj. Ennek a házasságnak vége és minél előbb látod be, annál korábban tudsz elkezdeni regenerálódni és majd egyszer boldog kapcsolatban élni.
Eddig nem volt jó a házasságod, kimenekültél belőle. Most már az új kapcsolat sem jó, abból is tűnnél...vissza a nemműködő régibe.
A feleséged elvolt veled, neked nem volt jó. Az új nő is elvan veled, neked megint nem jó.
Nem kéne elgondolkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!