Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsoltiohio kérdése:
Kellene aggódnom, hogy feleségem más pasikat néz a jelenlétemben? Úgy próbálja csinálni, hogy ne lássam. Elég gyakori jelenség.
Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 08:54
1/15 anonim válasza:
Barátnőmmel mi is megnézzük az ellenkező nem vonzó képviselőit, bár nem is titkolózunk ezzel kapcsolatban. :)
Itt inkább a sunnyogás gáz. Aggódni nem, de feldobni kéne a házasságodat. Te ismered a feleségedet, nyűgözd le, mint férfi. Ennyi a megoldás.
2/15 anonim válasza:
Te soae nézel meg más nőket?
Én nőként sosem a pasikat nézem hanem úgy mindent pásztázok....pl
3/15 anonim válasza:
Gáz.
Nem az hogy nézi hanem hogy suttyomban. Ilyenkor már más gondolatai is vannak azon kívül hogy konstatája hogy jó a pasi.
Szerintem ki van éhezve. Rakd meg alaposan minden este és akkor nem fog más pasik után csorogni a nyála.
4/15 anonim válasza:
Egy nőnél az az alapállapot, hogyha elégedett a kapcsolatában, akkor nem nagyon nézeget más férfiakat. Igen, kellene aggódnod.
5/15 anonim válasza:
Te sosem nézed meg a miniszoknyában a formás csajokat, vagy a feszes farmerban a popsikat? Ne legyél már álszent.
6/15 A kérdező kommentje:
De megnézek én is más nőket, de nem a jelenlétében. Az szerintem megalázó.
2018. dec. 4. 10:33
7/15 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam sok mindennel a kapcsolatunkban, de vagy elutasítás volt, vagy nem változtatott a helyzeten. Rakjam meg rendesen. Ez jó. :-) Ahoz egyáltalán az kellene, hogy valamit akarjon ő is. De ez megvolt és ennek ellenére is megtörténik.
2018. dec. 4. 10:36
8/15 anonim válasza:
Akkor sajnos "a hiba az ön készülékében van"!
9/15 anonim válasza:
Szánalmas, mert a te jelenlétedben teszi és végülis ez a nők esetében azt jelenti, hogy totál leszarja a fejed.
10/15 anonim válasza:
Ez jó :D
Nem szerintem ne aggódj, teljesen normális hogy együtt vagy valakivel de az másokat nézeget XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!