Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak panaszkodnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak panaszkodnak, hogy nem fekszik már le velük a feleségük. Vajon, mennyi feleség van ugyanebben a cipőben?

Figyelt kérdés
Fiatalos, jól néz ki, nem hízott meg a gyerekszülés után, nem tud semmi betegségről, nincs szerető, és a férjének mégis elment a kedve a szextől. Hogy lehet ezt kibírni, mit lehet tenni?

2019. jan. 9. 16:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Hát akkor kifogtál egy ilyen nőt. Nem volt szerencséd. Mondjuk megismerhetted volna jobban mielőtt elveszed vagy elmondhattad volna neki, hogy nem akarod eltartani ha nem gyerekeket nevel....
2019. jan. 9. 20:23
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Tok mindegy, tiltas miatt nem dolgozik, vagy csak mert nem akar. Amikor en nem dolgoztam par honapig, csak itthon elvoltam, gyakorlatilag semmihez nem volt kedvem, a vegen mar az is megeroltetes volt, hogy egy kiskanalat elmossak a kavemhoz, nemhogy meg szexelni. A rendszeres otthon punnyadas mindenfele inger nelkul a legrosszabb dolog.
2019. jan. 9. 20:50
 13/23 A kérdező kommentje:
Sajnos, én is hittem a csodában, az örök szerelemben, és szexben, amíg meg nem nősültem, és nem lettek gyerekek. Pedig én mindenből kivettem a részem, és nem tunyultam el, sem testben sem lélekben. Evolúciós pszichológia az egész: A nőt addig érdekli igazán a szex, amíg anya nem lesz. Aztán ha nem akar már több gyereket a párjától, akkor vagy leáll a szexel, vagy új, jobb, pasi után néz. Ez nem feltétlen tudatos, így vagyunk megalkotva. Képzeljük csak el, mi lenne ha minden kisgyerekes anyuka is annyira, és úgy kívánná a szexet, mint a pasik. Ráadásul mindig mással.Tele lennének a lelencházak, eldobott gyerekekkel. Egy apuka pedig csak azért mert nem szexel vele a felesége, nem hagyhatja el a családját. Megoldja ahogy tudja, mindegy, a végén bármi is lesz, ő lesz érte a hibás. Mert okot mindig találni lehet az elutasításra, csak a nők sokszor nem látják a fától az erdőt...
2019. jan. 10. 10:12
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Hát én kismamaként jobban kívántam a szexet,mint addig bármikor. És azóta is. A volt férjemmel ellentétben, ezért is "volt" férj. Úgyhogy nem igaz mindenkire a kis elméleted, bocsi.
2019. jan. 10. 11:14
 15/23 A kérdező kommentje:

1. nem az én elméletem, ezek tudományos tények, amiket vagy elfogad az ember, vagy nem.

2. a terhességi és a szoptatási hormonok alaposan lenyomják a libidót, de csodás kivételek persze mindig vannak, és legtöbbször csak évek alatt áll helyre, de addigra tönkremegy sok házasság.

3. minden történet más, de a párok 99%-ánál jelentős visszaesés következik be családalapítás, és/vagy csak jó néhány együtt töltött év után, ezzel van tele a GYK.hu -de itt is van kivétel, biztosan.

Örülök, hogy te vagy a kivétel, de valami téged is idehozott erre az oldalra nem? ;)

2019. jan. 10. 11:42
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Ezért kell foglalkozni a kapcsolat ÉRZELMI részével. Úgy látom ezt nem sikerült felfogni. Persze, hogy a nőnek semmi kedve lefeküdni valakivel, akitől 0 törődést meg érzelmet kap. Igen, ha a párok nem törődnek a kapcsolattal, az érzelmi háttérel a gyerek születése után akkor természetesen meg fog szűnni a szex és tönkre fog menni a kapcsolat. De ennek semmi köze a szüléshez vagy a gyerekhez. Egyszerűen sok férfi úgy érzi, hogy bőven elég ha elmegy dolgozni és eltartja a családját, és akkor majd jól fog működni a házassága. NEM! Ez édes kevés. A kapcsolatba ugyan úgy minden napos munkát kell belefektetni mint a gyerek előtt. Férfi és női részről is. Ha az érzelmi részét hanyagolják, nem foglalkoznak egymás lelkével akkor meg fog szűnni a szex. De ha munka van fektetve továbbra is a kapcsolatba akkor gyerek után is ugyan úgy megmarad az intimitás és a szerelem. Aki ezt nem érti meg annak nem való párkapcsolat.
2019. jan. 10. 12:35
 17/23 anonim ***** válasza:
65%

#15: igen, mint írtam, "a férjemmel ellentében"nekem nem csökkent, hanem növekedett a libidóm. Tehát ez a probléma gyökere. Engem a kérdés hozott ide: "Vajon mennyi feleség van ugyanebben a cipőben?" Mármint hanyagolva a férj által. Hát, vannak ilyenek is.

És amiket leírtál,nem tudományos tény, legföljebb elmélet. (mutasd csak az alátámasztott kutatást)

Sok nő szívesen szexelne ilyenkor, csak a férjek szoktak eltávolodni, mert nekik nem jön be az anyatest, meg arra panaszkodik, miért mackó nadrágban várja otthon a felesége, akinek ugye 5 perce sikerült kisurrannia a gyerekszobából, ahol a kicsi éppen elaludt stb. Tehát könnyű ráfogni arra, hogy a nők nem tudnak nőként működni újdonsült anyaként, de ez nem mindig van így. Valójában ha vannak problémák a házasságban,ilyenkor felerősödnek. És én inkább azt látom hogy az apukák kezdenek ilyenkor hamarabb érdeklődni a gyerektelen kolléganők felé és kényelmesebb rámondani azt hogy az asszony nem akar szexelni mint kedvet és alkalmat csinálni neki ahhoz hogy legyen kedve.

2019. jan. 10. 12:51
 18/23 A kérdező kommentje:

De igen, sikerült felfogni! És nem csak nekem, hanem a többi olyan férfinek is, aki érzelmileg, munkamegosztásilag és mindenhogy törődik a feleségével, és nem csak akkor közeledik felé, ha szexet szeretne...De végül mégsem kap! Akkor most mi van? Mi van ha te egy rendes férj vagy, akivel egyszer csak közli az asszonyka, hogy őt már nem érdekli a szex? Gondolom rábeszéled igaz? :)

Aztán lehet ám ezt ragozni bőven. Ettől még senki nem fog megkívánni senkit. Örülj neki, hogy olyan okokból, amiről talán senki sem tehet, benned nem múlt el a szexuális vágy.

2019. jan. 10. 13:02
 19/23 A kérdező kommentje:

És amiket leírtál,nem tudományos tény, legföljebb elmélet. (mutasd csak az alátámasztott kutatást):

Vérvétel. Női hormonok, főleg a prolaktin mennyisége:

link: [link]

2019. jan. 10. 13:06
 20/23 anonim ***** válasza:
69%
Ez még mindig csak egy cikk és nem kutatás. Nincs bizonyítva, hogy ez a hormon nem kedvez a szexuális életnek, ezt azért gondolják, mert valamivel meg akarják magyarázni, mintha a fáradtság meg az ilyenkori felfokozott pszichológiai állapot nem lenne elég. De! Ez amúgy is csak a szoptatás idejére vonatkozik, az meg csak pár hónap, négy hónapos kortól már hozzátáplálunk, azt ne mondd, hogy négy hónap alatt megy tönkre egy házasság végleg.....Jó, van nő aki akár egy évig is szoptatja a gyereket az etetés mellett, de szerintem nem ez a nagy átlag. De több éves elhidegülést erre fogni azért nem sportszerű.
2019. jan. 10. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!