Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már volt házas a párod nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már volt házas a párod nem zavar hogy téged nem vesz feleségül? Ez nem akkora probléma vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

2022. nov. 25. 09:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szóval akkor belém nem szerelmes annyira?
2022. nov. 25. 10:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Leszűrted a lényeget.

Mondtad már neki? Megbeszélted vele?

2022. nov. 25. 10:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha te házasodni akarsz, ő meg nem, akkor mi a kérdés?

Mit kerestek egymás mellett?

Egyik sem erőszakolhatja rá a másikra az akaratát. Így meg az egyik fél nem lesz boldog.....

2022. nov. 25. 10:40
 14/21 A kérdező kommentje:
De ha az exel akart, akkor ha engem szeret velem miért nem akar esküvőt? Nem értem
2022. nov. 25. 10:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda és kérdezd meg, jesszus!
2022. nov. 25. 11:01
 16/21 anonim ***** válasza:
92%

14:

Ezt talán tőle kellene megkérdezni. Lehet hogy vagyonközösséget nem akar veled vagy más miatt, ezt innen neked senki sem fogja megmondani, ugyanis nem látunk bele a fejébe.

Vannak olyan emberek akik mindent megkapnak a másiktól (testi, lelki, szellemi értelemben), ezért eszük ágában sincs semmi olyat tenni (házasodni) amitől esetleg a másik boldog lenne.

Miért is mozduljon meg, ha így is megkap mindent ami neki kell, és még csak elköteleződnie sem kell, bármikor könnyedén elsétálhat (a házasságból már nehezebb kiszállni).

2022. nov. 25. 11:03
 17/21 anonim ***** válasza:
93%
Ha csalódott a házasságban, megérteném, hogy óvatos... viszont nekem a házasság fontos. Így ha ő nem enged, akkor szakítanék. Nem sértődnek meg rá, de látnám, hogy közöttünk a kapcsolat emiatt nem működne.
2022. nov. 25. 16:16
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Látom eddig csak nők írtak. Akkor egy férfi véleménye: Ha veled van, téged szeret. Az hogy együtt éltek már elköteleződés. Van a férfiaknál egy aranyszabály: ha nem akarsz megtartani egy nőt, ne mutasd meg hol laksz, így nem tud rád járni. Ha megmutatta hol lakik akkor szeret és elköteleződött. Az én szüleim elváltak apukámnak új párja van már sok éve és azt vallja: Ket gyerek és papír nem tudott összekötni két embert, minek újra a hacacáré, ha úgyis csak formaság. Két ember szeretheti egymást szabadon és utálhatja egymást összekötve. Szerintem ültesd le a kedvenc itala mellé, légy vele nagyon kedves és kérdezd meg őszintén, s csak nyitott légy. Kérd meg, hogy mesélje el, mi az oka, hogy nem szeretne. Viszont közben légy a társa, vagyis Te is taktikák, és fondorlatok, és viták, drámák nélkül hallgasd végig és beszélj neki. Valaki nemcsak fekete vagy fehér. A barátom 9 évig élt együtt a párjával házasság es gyerek nélkül. Megjött a gyerek, szétmentek. Én nyolc éve elek együtt a mebyaszonyommal. Eljutottunk az eljegyzésig, de kb 6-7 éve csak masok kérdezgetnek gyerekről, esküvőröl. Itthon szó sem esik róla. Valamiért így meg vagyunk. Egy kapcsolat sem tökéletes, de ha nem hozol felesleges elvárásokat, nagyon boldog is lehetsz benne.
2022. nov. 27. 09:59
 19/21 anonim ***** válasza:
64%
Kerdezotipik szektas ,eskuvo hivo... esskuvo,eskuvo,eskuvo.. ennyi lebeg a feje elott , gondolkodasra keptelen szemely.
2022. nov. 27. 10:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem akkora probléma. A házasság sokak számára jogi formaság ami bonyolítja a dolgokat. Egy kapcsolatban a kötetlenség, bármi is legyen az, nagyon felszabadító tud lenni. Nem tudhatod előre, de lehet, hogy pont attól lesz élethosszig tartó a kapcsolatotok, hogy semmiféle kényszert nem érez egy aláírt papír miatt a párod! Érdemes gondolkodnod azon, hogy miért ennyire fontos neked a házasság intézménye. Mit kapsz meg a házasságtól, amit nélküle nem? És igen, ülj le a pároddal, és nyitottan, nem vádaskodva kérdezz, beszélgessetek! Sokan a házasságot tekintik az elköteleződés zálogának, de minthogy felbontható, valójában nem kötelez semmire. Házasság nélkül is lehet őszinte fogadalmakat tenni, ami az elköteleződést erősíti, pl. számomra a barátok ismerősök előtt szépen felvállalt kapcsolat sokkal többet jelent, mint a házasság. Másik oldalról meg, ha a hétközanpi életedben az elköteleződés hiányát érzed, nincsenek közös perspektíváitok, nem gondolkozik veled a közös jövőben 2-3 éves kapcsolat után sem, akkor meg erre kéne fókuszálni. Vannak-e közös célok (költözés, gyerek?), hova mutat a kapcsolatotok, fejlődik-e vagy stagnál. Ezek sokkal lényegesebb kérdések a gyűrűnél meg a fátyolnál.
2022. dec. 6. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!