Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha van párkapcsolatom ,de még mindig az exemre gondolok sokat?
Pár hete lett egy új kapcsolatom,de 2-3 hónapja lett vége egy másik kapcsolatomnak.
Viszont én úgy fekszem le még mindig,hogy sokat gondolok az exemre.Egyszerűen még mindig sokat sírok miatta és szerintem a szívem mélyén még szeretem.
Először le kell zárni a régit magadban ,időt hagyni a "gyaszra". Addig bizony egyedül kell lenni, ezt magamon tanultam meg.
26N
Ezek szexuális gondolatok is ?
Válaszolj pls
"Egyszerűen még mindig sokat sírok miatta és szerintem a szívem mélyén még szeretem."
Ennek fényében még nagyon nem álltál készen egy új kapcsolatra.. kell idő ahhoz, hogy le tud zárni egy kapcsolat végét magadban. Idővel mindig könnyebb lesz, de másik személy nem feltétlen tudja (vagyis inkább nem) enyhíteni, ha ilyen csalódási, szakítási bánatot érzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!