Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha problémám van a barátommal, akkor mások életét jobbnak gondolom?
Figyelt kérdés
Felnézek a közösségi oldalakra, és azt látom az ismerőseim élete tökéletes, az én életem tele problémákkal. Hogy bezzeg az én barátom el sem venne, nem vesz komolyan, mások meg már megkönnyebbülhetnek mert házasságban élnek.2022. febr. 6. 18:25
1/5 Noren1989 válasza:
Mert inkàbb elmenekülsz a sajàt valósàgod és a cselekvés elől.
2/5 anonim válasza:
Senkinek se tökéletes az élete, bármit is látsz ezeken az oldalakon és soha ne hasonlítsd össze a saját életeddel.
Mindenkinek más az útja az életben.
3/5 anonim válasza:
A közösségi oldalakra mindenki csak a szépet teszi ki, ne csidálkozz.
Mások életébe nem látsz úgy bele mint a sajátodba.
Hidd el mindenkinek megvan a maga baja. Inkább a saját kapcsolatodon dolgozz mint masokéval foglalkozz (nem rosszbol mondom).
4/5 anonim válasza:
Te se teszed ki a közösségi oldalra, hogy épp milyen problémáitok vannak. Mások se, szóval ne ebből indulj ki. Mindenkinek megvannak a maga problémái, csak te lehet nem tudsz róla. Házasságok se mindig jók, erre kár irigykedni, de ha valakinek az rendben is van, más komoly bajai még lehetnek az életében.
5/5 anonim válasza:
Miért könnyebbülne meg az, aki házasságban él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!