Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós probléma! Én gondolom...

Anyós probléma! Én gondolom túl vagy igazam van ebben a témában?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2.5 éve élünk külön a feleségemmel es a 2 kislanyunkkal. Anyósom pár nap kivételével ebben a 2.5 évben mondhatni mindennap jön nálunk. Egy városban élünk. A feleségemmel mindennap beszélnek telefonon, messengeren egész nap. Amikor a lányaink születtek jött segitett, tényleg mindenben segit mai napig rajtunk. De kezd nagyon idegesíteni. Sokszor mondtam már a felesegemnek hogy szóljon neki, hogy nem kell jönni mindennap főleg nem kopogás nélkül. Eddig semmi. Csak védi. A reggeli felkeléstol a lefekvesig mindenről tud. Ki mit csinal, a gyerekek mikor fekudtek le aludni, mikor keltek, mikor hova megyünk délután, mikor érünk haza. Hova fogunk menni..... Stb. Mindig mindenről tud! Hiába mondom a feleségemnek, hogy szoljon rá, nem és kész. Szerintem a nagymamai segítség az nem feltétele annak hogy mindennap benézzen hozzánk!

2023. szept. 17. 17:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
72%
10es, az anyja elélhet 100 évig, de ilyen hozzáállással a csajnak nem lesz még egy pasija, aki így elviseli.
2023. szept. 18. 08:36
 22/34 anonim ***** válasza:
61%
Én kidobnám a nőt. Ez nem normális. Döntse el, hogy családot akar vagy az anyuka mellét szívni. Eddig úgy tűnik, az utóbbit.
2023. szept. 18. 11:56
 23/34 anonim ***** válasza:
82%
Szia,beszélj a feleségeddel,de komolyan.Neked ez nem jó,állítsa le az anyját,mert nagyon durva ez az állapot.
2023. okt. 2. 05:15
 24/34 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer nyiss ajtot egy szal fszban a mamanak. Legkozelebb meggondolja.
2023. okt. 2. 08:13
 25/34 anonim ***** válasza:
82%
08:13,én csináltam ezt az anyósomnak nő létemre.Bugyiba nyitottam ajtót.Aztán elmondták a boltban,hogy olyanokat beszél,hogy hiába fogytam le szülés után,akkor is elhízm majd később.Hogy hiába vékony a derekam,nagy hasam lesz majd,mert apunak,(apunak😂)nagy a hasa.Nagyon féltékeny volt,mert ő nagydarab maradt szülés után.
2023. okt. 2. 10:06
 26/34 A kérdező kommentje:
A másik dolog, olyan probléma is van, ma is pl kimentem a muhelybe hegeszteni, bemegyek másfél óra múlva a házba, nekem áll üvöltve, hogy nekem az a fontos hogy kint legyek ne velük bent a házban. Neki mikor van szabadideje? Mondtam neki hogy a gyerekeken , gyereknevelésen kívül van kinti dolog is. Pl hobbi, kert stb. A válasza pedig az volt erre üvöltve: Itt csak nekem van 2 gyerekem neked nincs, (elmentek az anyjánál) takarodhatok mire visszajönnek. Lassan engedély kell hogy munka után kimehessek a házból.
2023. okt. 9. 16:53
 27/34 A kérdező kommentje:
Ha lemegyek edzeni a pincébe azért is lebasz, hogy már megint nem vagyok fent velük, nekem nem lehet edzeni se, csak a házba poshadni.
2023. okt. 9. 16:57
 28/34 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező,miért hagyod hogy így beszéljen veled?
2023. okt. 10. 16:48
 29/34 A kérdező kommentje:
Mégis mit csináljak? Bármit mondok úgyis úgy beszél hogy neki legyen igaza.
2023. okt. 10. 18:33
 30/34 anonim ***** válasza:
34%

Akkor el kell dönteni,hogy megéri egy így folytatni tovább azt a házasságot.

Van amikor már nem!

Tudom miről beszélek!

2023. okt. 10. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!