Van-e még értelme ennek a kapcsolatnak? Anyós folyton megkeseríti az életem.
Előre is elnézést kérek,hosszú lesz a történetem,de muszáj kiirjam magamból. Férjemmel 9 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Én Romániában éltem amikor megismerkedtünk, ő külföldi állampolgár. Eddig külföldön éltünk, távol anyóstól,évente csak egy pár alkalommal találkoztunk,de így is mindig nagyon hullámvasútos volt a mi kapcsolatunk. Pár hónapja a férjem szülővárosába költöztünk azóta kegyetlen itt az életem. Anyós megkeseríti mindennapjaim és a férjem ezt hagyja, soha nem szól rá az anyjára, mindig én vagyok a hibás, ha bármiért panaszkodom,mindig az ő pártját fogja,mert az ő anyja szent és sérthetetlen. Teljesen rámegy a kapcsolatunk és még így is az anyját védi. Ki lehet ebből a helyzetből lábalni vagy csakis válás jöhet szóba?
(A testvére kapcsolatát is Anyós tette tönkre,ők is egy kicsi gyerek mellett válnak).
60-as válaszoló.
Nem lakunk egy házban az anyóssal ,viszont nagyon közel, egy pár utcanyira.
Amióta apósom meghalt azóta tényleg mindenben askalodik, mindenbe beleszól és mindenhol ott van.
Azért vagyunk most a közelében mert eddig ahol dolgozott a férjem külföldön megszunt a munkaviszonya, s ezért jöttünk a szulovarosaba ,mert ezelőtt par évvel vettünk itt egy lakást.
Gondolom azért irjak a többiek, hogy hagyjam ott a férjem, mivel nem áll ki mellettem, szerinte nem szabad semmit sem mondanom anyósnak, el kell tűrjek minden gonoszságát, mert ő az anyja és ő az idősebb.
Hagyd már ott azt a verebet. Vagy neked elég, ha itt kiírod magadból napi szinten?
Nem érzed magad minden egyes konfliktus során az anyóssal szemben magad eltaposottnak? Na, hát épp ezért lépnék. A férjed szeret, úgyis utánad megy. Bár lehet, sőt biztos... azért is a mamának lenne igaza. Nincs benned büszkeség? Dac? Hogy vagy képes napi szinten eltűrni az alázást? Csupán, mert a mama mindenek felett áll? Ugyan már! Azért is megmutatnàm.
Hát akkor ideje inkább árulni a lakást...:D
Komolyan nem hiszem, hogy a férjeddel lenne a gond. Egyszerűen csak az anyucija magához édesgette és a férjecskéd jobban fél az anyukájával vitába keveredni.
Ilyen ez a családi dolog, ez nem az ő hibája. Család csak egy van tudod... néha a férfiak furcsák és másképpen gondolkodnak.
De gondolj bele, hogy a saját gyerekeit is így akarja majd nevelni és ez jó dolog.
Ha minden másban a 9 év alatt tudott reális döntést hozni akkor nem tudok másra gondolni. Ez a véleményem. Nem az anyukájával való kapcsolat miatt kellene megítélni egy embert és főleg nem kellene emiatt elhagyni.
Felnevelte a férjed, szoros a kapcsolat ez van, költözzetek jó messzire. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!