Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van-e még értelme ennek a...

Van-e még értelme ennek a kapcsolatnak? Anyós folyton megkeseríti az életem.

Figyelt kérdés

Előre is elnézést kérek,hosszú lesz a történetem,de muszáj kiirjam magamból. Férjemmel 9 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Én Romániában éltem amikor megismerkedtünk, ő külföldi állampolgár. Eddig külföldön éltünk, távol anyóstól,évente csak egy pár alkalommal találkoztunk,de így is mindig nagyon hullámvasútos volt a mi kapcsolatunk. Pár hónapja a férjem szülővárosába költöztünk azóta kegyetlen itt az életem. Anyós megkeseríti mindennapjaim és a férjem ezt hagyja, soha nem szól rá az anyjára, mindig én vagyok a hibás, ha bármiért panaszkodom,mindig az ő pártját fogja,mert az ő anyja szent és sérthetetlen. Teljesen rámegy a kapcsolatunk és még így is az anyját védi. Ki lehet ebből a helyzetből lábalni vagy csakis válás jöhet szóba?

(A testvére kapcsolatát is Anyós tette tönkre,ők is egy kicsi gyerek mellett válnak).

2023. szept. 11. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
91%
Az #54-es válaszodra 1000% hogy nem hagynám, hogy legyen kulcsa. Mi ez valami perverzió, hogy random bejön? Nulla magánélet? Én értem, hogy az ő lakása, de basszus ha kölcsön adsz valamit azt nem használod te is! Nálam teljesen kivágja a biztosítékot, ha valaki nem tartja tiszteletben a magánszférát. Tudod mit? Hagyd csak benne szépen abban a zárban a kulcsodat. Akkor vajon be tud-e majd menni?
2023. szept. 14. 04:43
 62/68 A kérdező kommentje:

60-as válaszoló.

Nem lakunk egy házban az anyóssal ,viszont nagyon közel, egy pár utcanyira.

Amióta apósom meghalt azóta tényleg mindenben askalodik, mindenbe beleszól és mindenhol ott van.

Azért vagyunk most a közelében mert eddig ahol dolgozott a férjem külföldön megszunt a munkaviszonya, s ezért jöttünk a szulovarosaba ,mert ezelőtt par évvel vettünk itt egy lakást.

Gondolom azért irjak a többiek, hogy hagyjam ott a férjem, mivel nem áll ki mellettem, szerinte nem szabad semmit sem mondanom anyósnak, el kell tűrjek minden gonoszságát, mert ő az anyja és ő az idősebb.

2023. szept. 14. 14:48
 63/68 A kérdező kommentje:
Ezt magyaráztam a férjemnek is, mi lett volna ha épp tusolni készülök és meztelen vagyok vagy akármi...a ferjem ebben a helyzetben is az anyjának adott igazat. Mivel az anyós lakása, akkor jön, megy amikor ő akar, szerinte...
2023. szept. 14. 14:50
 64/68 anonim ***** válasza:
91%

Hagyd már ott azt a verebet. Vagy neked elég, ha itt kiírod magadból napi szinten?

Nem érzed magad minden egyes konfliktus során az anyóssal szemben magad eltaposottnak? Na, hát épp ezért lépnék. A férjed szeret, úgyis utánad megy. Bár lehet, sőt biztos... azért is a mamának lenne igaza. Nincs benned büszkeség? Dac? Hogy vagy képes napi szinten eltűrni az alázást? Csupán, mert a mama mindenek felett áll? Ugyan már! Azért is megmutatnàm.

2023. szept. 14. 19:28
 65/68 anonim ***** válasza:
90%
Ez nagyon durva
2023. szept. 14. 21:18
 66/68 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, ennyire fosol, hogy az Alvaro Soler-kinézetű és Galambos Péter-orgánumú díszphasz után nem találsz mást, aki gyerekkel együtt elfogad? Mert mást el nem tudok képzelni, hogy így nyelsz...
2023. szept. 14. 23:38
 67/68 anonim ***** válasza:
84%

Hát akkor ideje inkább árulni a lakást...:D

Komolyan nem hiszem, hogy a férjeddel lenne a gond. Egyszerűen csak az anyucija magához édesgette és a férjecskéd jobban fél az anyukájával vitába keveredni.

Ilyen ez a családi dolog, ez nem az ő hibája. Család csak egy van tudod... néha a férfiak furcsák és másképpen gondolkodnak.

De gondolj bele, hogy a saját gyerekeit is így akarja majd nevelni és ez jó dolog.

Ha minden másban a 9 év alatt tudott reális döntést hozni akkor nem tudok másra gondolni. Ez a véleményem. Nem az anyukájával való kapcsolat miatt kellene megítélni egy embert és főleg nem kellene emiatt elhagyni.

Felnevelte a férjed, szoros a kapcsolat ez van, költözzetek jó messzire. :D

2023. szept. 15. 04:28
 68/68 anonim ***** válasza:
100%
Anyós nagyon be tud kavarni, szét tud úgy vágni családokat, hogy nem is gondolja. Sokszor biztos jót akar, de inkább ne akarjon. A kevesebb több ebben a szituációban
2023. szept. 21. 11:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!