Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van-e még értelme ennek a...

Van-e még értelme ennek a kapcsolatnak? Anyós folyton megkeseríti az életem.

Figyelt kérdés

Előre is elnézést kérek,hosszú lesz a történetem,de muszáj kiirjam magamból. Férjemmel 9 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Én Romániában éltem amikor megismerkedtünk, ő külföldi állampolgár. Eddig külföldön éltünk, távol anyóstól,évente csak egy pár alkalommal találkoztunk,de így is mindig nagyon hullámvasútos volt a mi kapcsolatunk. Pár hónapja a férjem szülővárosába költöztünk azóta kegyetlen itt az életem. Anyós megkeseríti mindennapjaim és a férjem ezt hagyja, soha nem szól rá az anyjára, mindig én vagyok a hibás, ha bármiért panaszkodom,mindig az ő pártját fogja,mert az ő anyja szent és sérthetetlen. Teljesen rámegy a kapcsolatunk és még így is az anyját védi. Ki lehet ebből a helyzetből lábalni vagy csakis válás jöhet szóba?

(A testvére kapcsolatát is Anyós tette tönkre,ők is egy kicsi gyerek mellett válnak).

2023. szept. 11. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
89%

Sürgősen költözzetek el nagyon messzire az anyóstól, ha együtt akartok maradni!!! Máskülönben jobb, ha már most lelépsz, mert úgyis szétbombázza a házasságotokat, csak addigra idegroncs leszel egy csomó komplexussal.

Vannak háborúságszerző emberek, az anyósod ilyen. Menekülni tőle minél távolabbra!

2023. szept. 12. 01:21
 12/68 anonim ***** válasza:
25%

"ha bármiért panaszkodom,mindig az ő pártját fogja,mert az ő anyja szent és sérthetetlen"

Vagy azért, mert tényleg neki van igaza és vele ért egyet? Sose értettem, miért kell bárkinek a társa minden hülyeségéhez bólogatni és mindenben igazat adni neki másokkal szemben.

2023. szept. 12. 05:48
 13/68 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a 13-as jót ír. Már a román nők is utálják az anyósukat?
2023. szept. 12. 05:54
 14/68 anonim ***** válasza:
32%

10#

Ugyan nem a 3# válaszoló vagyok, de egyet értek vele.

Manapság válni egyszerűbb, mint dolgozni a kapcsolaton..

A testvére kapcsolatát is Anyós tette tönkre,ők is egy kicsi gyerek mellett válnak"

Ebben sem tudok egyetérteni, és tudod miért? Mert ezt a döntést 2 ember hozta meg.

Nőként meg pláne sosem értettem sokan miért a férjüktől várják el , hogy rászóljon anyósra ha nekik van problémájuk vele. Nekem ha valakivel gondom van, nem keresek postást, hanem leülök kulturált felnőtt módjára rendezni vagy lezárni a dolgot, ehhez nem kell a férjem asszisztálása..

2023. szept. 12. 06:55
 15/68 anonim ***** válasza:
87%
Nyugodtan kioszthatod te is anyóst.
2023. szept. 12. 07:08
 16/68 anonim ***** válasza:
70%
A házassággal két ember szövetségre lép. Elméletileg. Gyakorlatilag meg majd kiderül az idők során. Ha a férjed nem hajlandó eltávolítani a zavaró tényezőt a házasságából, nem sok választásod marad. Akik meg békességes beszélgetéseket javasolnak olyannal aki mellett Kuss a neved, szerencsések, semmi több.
2023. szept. 12. 07:09
 17/68 anonim válasza:
39%
10-es válaszolónak: azért az elég sokat elárul a vitakultúrádról, konfliktuskezelésedről, hogy valakit azonnal gúnyolni kezdesz, aki normális hangnemben, segítő szándékkal, de más álláspontot fogalmaz meg mint te. Épp az ilyen hozzáállás ronthatja általánosságban a kapcsolatokat. Ez már önmagában rossz tanács a kérdező számára. Nyilván nem ismerjük az életét, kapcsolatának minden részletét, lehet hogy valóban a különválás a végső jó megoldás. De tartom: a megadott infók alapján nem azonnal a váláson kell agyalni. Meg kell próbálni megoldani problémákat nem pedig menekülni előlük. Ha bárkit tudtomon kívül megbántottam, elnézést. A kérdezőnek bölcs döntést kívánok.
2023. szept. 12. 07:19
 18/68 anonim ***** válasza:
20%

A testvére kapcsolatát is Anyós tette tönkre

Ilyen nincs. Egy kapcsolat soha nem múlik egy külső személyen.

2023. szept. 12. 07:31
 19/68 anonim ***** válasza:
16%
17, te jól vagy? Mi az, hogy távolítsa el zavaró tényezőt? Az anyjáról van szó. Törvényszerű, hogy feleségnek mindig, mindenben igaza van? Miért kell a férjnek egy bólogató pincsikutyává válni? Neki nem lehet önálló véleménye, csak a feleséggel érthet egyet?
2023. szept. 12. 07:33
 20/68 anonim ***** válasza:
77%

Mielőbb válj el és lépj tovább, egy eleted van, ne pazarold az idődet.

Akik azt írták, hogy "beszelje meg" akar a férjével akar az anyósával, hiába beszél, ha ketten egy követ fújnak és a kérdező mindig magára marad. Teljesen mindegy, hogy a férj azért MINDIG az anyjának ad igazat, mert vele ért egyet vagy mert nem mer ellent mondani

2023. szept. 12. 07:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!