Van-e még értelme ennek a kapcsolatnak? Anyós folyton megkeseríti az életem.
Előre is elnézést kérek,hosszú lesz a történetem,de muszáj kiirjam magamból. Férjemmel 9 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Én Romániában éltem amikor megismerkedtünk, ő külföldi állampolgár. Eddig külföldön éltünk, távol anyóstól,évente csak egy pár alkalommal találkoztunk,de így is mindig nagyon hullámvasútos volt a mi kapcsolatunk. Pár hónapja a férjem szülővárosába költöztünk azóta kegyetlen itt az életem. Anyós megkeseríti mindennapjaim és a férjem ezt hagyja, soha nem szól rá az anyjára, mindig én vagyok a hibás, ha bármiért panaszkodom,mindig az ő pártját fogja,mert az ő anyja szent és sérthetetlen. Teljesen rámegy a kapcsolatunk és még így is az anyját védi. Ki lehet ebből a helyzetből lábalni vagy csakis válás jöhet szóba?
(A testvére kapcsolatát is Anyós tette tönkre,ők is egy kicsi gyerek mellett válnak).
Sürgősen költözzetek el nagyon messzire az anyóstól, ha együtt akartok maradni!!! Máskülönben jobb, ha már most lelépsz, mert úgyis szétbombázza a házasságotokat, csak addigra idegroncs leszel egy csomó komplexussal.
Vannak háborúságszerző emberek, az anyósod ilyen. Menekülni tőle minél távolabbra!
"ha bármiért panaszkodom,mindig az ő pártját fogja,mert az ő anyja szent és sérthetetlen"
Vagy azért, mert tényleg neki van igaza és vele ért egyet? Sose értettem, miért kell bárkinek a társa minden hülyeségéhez bólogatni és mindenben igazat adni neki másokkal szemben.
10#
Ugyan nem a 3# válaszoló vagyok, de egyet értek vele.
Manapság válni egyszerűbb, mint dolgozni a kapcsolaton..
A testvére kapcsolatát is Anyós tette tönkre,ők is egy kicsi gyerek mellett válnak"
Ebben sem tudok egyetérteni, és tudod miért? Mert ezt a döntést 2 ember hozta meg.
Nőként meg pláne sosem értettem sokan miért a férjüktől várják el , hogy rászóljon anyósra ha nekik van problémájuk vele. Nekem ha valakivel gondom van, nem keresek postást, hanem leülök kulturált felnőtt módjára rendezni vagy lezárni a dolgot, ehhez nem kell a férjem asszisztálása..
A testvére kapcsolatát is Anyós tette tönkre
Ilyen nincs. Egy kapcsolat soha nem múlik egy külső személyen.
Mielőbb válj el és lépj tovább, egy eleted van, ne pazarold az idődet.
Akik azt írták, hogy "beszelje meg" akar a férjével akar az anyósával, hiába beszél, ha ketten egy követ fújnak és a kérdező mindig magára marad. Teljesen mindegy, hogy a férj azért MINDIG az anyjának ad igazat, mert vele ért egyet vagy mert nem mer ellent mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!