Van-e még értelme ennek a kapcsolatnak? Anyós folyton megkeseríti az életem.
Előre is elnézést kérek,hosszú lesz a történetem,de muszáj kiirjam magamból. Férjemmel 9 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Én Romániában éltem amikor megismerkedtünk, ő külföldi állampolgár. Eddig külföldön éltünk, távol anyóstól,évente csak egy pár alkalommal találkoztunk,de így is mindig nagyon hullámvasútos volt a mi kapcsolatunk. Pár hónapja a férjem szülővárosába költöztünk azóta kegyetlen itt az életem. Anyós megkeseríti mindennapjaim és a férjem ezt hagyja, soha nem szól rá az anyjára, mindig én vagyok a hibás, ha bármiért panaszkodom,mindig az ő pártját fogja,mert az ő anyja szent és sérthetetlen. Teljesen rámegy a kapcsolatunk és még így is az anyját védi. Ki lehet ebből a helyzetből lábalni vagy csakis válás jöhet szóba?
(A testvére kapcsolatát is Anyós tette tönkre,ők is egy kicsi gyerek mellett válnak).
32, semmit nem tudunk, azon kívül, hogy a kérdező utálja az anyóst. De ti máris igazat adtok neki, válásra biztatjátok, fel se merül bennetek, hogy nem neki van igaza...
Elvárja, hogy mellé álljon a férje, de nem tudjuk, miben, kinek van igaza...
Ráadásul most már hiába írna példákat, én pl nem fogom elhinni, mert mi nincs a kérdésben, az általában mese. (szóköz nélkül...)
Na akkor mesélek még részleteket.
A férjem spanyol,de ez annyira nem lényeges, azért is nem említettem, semmi közük a vallásos dolgokhoz.
És hogy a testvére kapcsolatát is ő tette tönkre ,ez úgy ahogy van így igaz.
Külön házban éltek anyóstol, de anyós minden nap ott tartózkodott 4 5 órát,saját kulccsal ment be a lakásukra, anélkül hogy szólt volna nekik hogy készül oda. Minden nap rendekezett a lakásukban,elvitte a ruháikat s dolgaikat mosni az ő házába. Nincs egy olyan dolog amibe nem szólna bele,a sogornom amikor elmondta 100x hogy fejezze be, még ő járt az erdő felé és leorditotta a fejét. Ez csak egy pár dolog amit felsoroltam
Nálunk ugyanez a helyzet,a gyereknevelesbe beleszol, minden kicsi apró részletbe. Egy par évvel ezelőtt vettünk mi is egy lakást a ferjem városában, amíg külföldön éltünk anyósra volt bízva a kulcs, hogy engedje be a munkásokat. Hát mit ne mondjak...mindent úgy csinál ahogy ő akart.
En sokszor próbáltam vele beszélni,nem a ferjemtol várom el hogy mondja anyósnak,de férjem szerint en fogjam be a szam,és hallgassak el mindent ,amit anyós csinál, elvegre ő a idosebb és ő az anyja, tehat ugyis mindig neki van igaza
Na akkor mesélek még részleteket.
utólag felesleges, mert nyilván a saját érdekeid szerint mesélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!