Lenne értelme felvenni vele a kapcsolatot?
Van egy papám, akit soha nem ismertem. Anyukám apukájáról van szó, ő életében összesen kb. kétszer látta, utoljára 39 éve..
Mostanában gondolkodtam azon, hogy fel-e vegye vele a kapcsolatot, de anyukám ezt egyáltalán nem támogatja, mert haragszik rá (amit meg is tudok érteni). Nem tudom, hogy mit tegyek, mert fel szeretném őt keresni
De nem értem, minek akarod felkeresni?
Kb. annyira érdeklitek azt az embert, mint engem, vagy még annyira sem.
Hát, ha kíváncsi vagy rá, keresd meg. Most már csak az a kérdés Ő akar-e veled találkozni.
Az én féltestvérem lánya kíváncsi volt az apai nagypapára. (a tesóm nem tartotta vele a kapcsolatot). Megkereste a nagypapát, beszélgetett vele. Aztán még egyszer találkoztak, és szerintem azóta sem.
De legalább tudja ki a nagypapája.
Igen, ha szeretnéd, szerintem meg kéne próbálnod.
Anyukádnak nem kell veled mennie, és a válaszolóknak se kell annál bővebb választ adnod, hogy szeretnéd és kész.
Ha ennyire izgat téged a dolog és úgysem nyugszol addig, akkor hajrá, keresd meg!
Maximum annyi lehet legrosszabb esetben, hogy nem akar veled többet találkozni.
Ám, idősebb korban az emberek több szeretetre vagynak! Az is lehet, hogy nagyon fog neked örülni és lesz egy nagypapád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!