Régi, volt baráttal, akivel valami miatt összevesztetek, vagy csak simán megszakadt a barátság, van értelme újra felvenni a kapcsolatot ? Sajnálod, hogy tönkrement ? Mit mondanál neki most ?
Magamat is okolom, hogy megbíztam az illetőben és önzetlenül visekedtem vele, mindig végighallgatva az összes nyavajáját, amíg ő egy írigy és rivalizálni akaró szar volt velem szemben . Mivel én kezdeményeztem hogy vessünk véget a barátságnak ezért nem nagyon akarnám felkeresni az illetőt még virtuálisan sem. Jobb nekem nélküle legalább nem kell a siránkozasát meg a lehúzós szövegeit hallgatnom.
Ha felkeresne akkor szépen de határozottan elküldeném melegebb éghajlatra.
Szia!
Szerintem minden kapcsolat megmenthető, amiben hajlandóak kommunikálni egymással a felek, és belátni, hogy hol rontották el. Általában utóbbi szokott problémás lenni - ehelyett az egymásra fùjás és a sérelmek dèdelgetèse a gyakori.
Szerintem az nagyon jó, ha te már látod, hol hibáztál - ha erre a másik fél is képes, akkor lehet még belőle kapcsolat, ha nem is olyan, mint előtte. Én a helyedben egyszer megpróbálnám felvenni a kapcsolatot, már csak azért is, hogy később ne jelentkezhessen a Mi lett volna, ha? rágódás.
És igen, nekem is szakadtak már meg baráti kapcsolataim. Volt, amit próbáltam helyrehozni, de a másik fél már nem akarta, és volt, ami elől én zárkóztam el buta módon. Mondanom sem kell, utóbbit bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!