Barni és Nosika összevesztek? Beszélt erről valamelyikük videóban vagy bárhol?
Figyelt kérdés
Régóta nincs már közös videó és instán sem követik egymást.2018. jún. 9. 18:41
1/10 anonim válasza:
Ezek meg kik? Híres emberek? Kéne őket ismerni? Feltaláltak valamit? Kaptak valamiért Nobel-díjat?
2/10 A kérdező kommentje:
A kérdés azokhoz szól, akik tudják kik ők. köszi
2018. jún. 9. 18:48
3/10 anonim válasza:
Szívesen. Attól még ezek névtelen senkik maradnak.
4/10 A kérdező kommentje:
Mostmár jobb, hogy ezt leírtad?:D
2018. jún. 9. 18:51
6/10 anonim válasza:
Szia! Igen sajna összekaptak valamin, amit nem nagyon akarnak velünk nézőkkel megosztani. És nagyon sajnálom, mert imádtam a közös videókat :( nem tudom mi történhetett, de Barni még az egyik októberi közös videót is letörölte :( bár túl sokat nem lehet belőle kideríteni, Nosi nagyon röviden beszélt róla ebben a videóban: [link]
7/10 A kérdező kommentje:
hanyadik percnél?
2018. júl. 6. 22:45
8/10 anonim válasza:
Bocsi, csak most láttam :D amúgy kb. 10 percnél :/
9/10 anonim válasza:
Semmi extra nem történt, csak Nosika egy aberrált pedofil, és Barni ezt nem tolerálja.
10/10 anonim válasza:
Nosika egy pedofil aki 13 évesektől kér meztelen képeket, Barni pedig elmondja róla a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!