A barátnőim összevesztek egymással, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátnőim egy félreértés miatt nem szólnak egymáshoz, nem tudom, hogy mit csináljak, nem akarják megbeszélni a dolgokat egymással. Az egyik gyakran féltékenykedik, úgyhogy ha a másikkal lennék, akkor megsértődne, de nem akarom elhanyagolni őt sem. Mi tegyek? Hogy békítsem ki őket? 15/L2013. máj. 19. 17:55
1/5 anonim válasza:
ha egymással nem beszélnek, de Veled ugyanúgy jóban vannak, akkor próbáld meg mindkettőnek egyesével elmagyarázni, hogy ez egy félreértés volt :)
2/5 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam, de annyira makacsak. Egyik sem akar nyitni a másik felé. Hiába lelkiztem mind a kettővel...
Nem hajlandóak egymáshoz szólni.
2013. máj. 19. 18:22
4/5 anonim válasza:
írj bocsánatkérő sms-t mindkettőjük telefonjáról
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez nem biztos, hogy jó ötlet... :P
2013. máj. 20. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!