Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Összevesztem a legjobb fiúbará...

Összevesztem a legjobb fiúbarátommal, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lényegében volt egy “bandaháború” és a nagy baráti társaságunk 2 részre oszlott, 2 véleménnyel ami miatt a barátnőimmel Is összevesztem. Kemény veszekedések voltak. Én a legjobb fiúbarátommal egy pártot fogtam. És most leülepedtek a dolgok, és jóban lettem a barátnőimmel, meg a többi fiúval, akik ellenünk voltak. És ma miattuk (velük szórakoztam) elhanyagoltam a fiúbarátom. És akkor írt ma d.u. A fiú, hogy én hátbaszúrtam őket, meg csak magammal foglalkozok és velük nem,ő csalódott bennem stb. NAGYON kiakadt. Nem menetegetőztem, mondam, hogy igaz és sajnálom. Őt nem érdekelte, és mondta, hogy felejtsem el, és elköszönt. Holnap a suliban odamenjek hozzá beszélni? Mit mondjak? Ha holnap nem, akkor legközelebb hétfőn tudok vele személyesen beszélni, vagy rá tudok írni, fel tudom hívni. Nyilván hibáztam amit többször is közöltem, meg azt is, hogy sajnálom, de szerintem nem szúrtam hátba azzal, hogy olyanokkal barátkozom akiket nem kedvel. Persze nyilván elhanyagoltam miattuk aminek megértem, hogy nem örül, de meg is beszélhettül volna, viszont őt nem érdekli semmi. Nagyom fáj ez az egész, többször is sírtam ma már. Pls segítsetek, hogy mit tegyek! Helyesírásért bocsi, remegek.

2019. okt. 9. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért adtál neki igazat?

Ha nem személyeskedésen ment a vita, hanem egy random dolgon (pl. nem is tudom... a rock élvezhető zenei mfaj vagy sem) akkor nem kell az ellenségeskedést tartani.

Nem vagytok összenőve, mindenki azzal barátkozik, akivel akar, ráadásul sülve-főve sem jó együtt lenni. Behisztizett, hogy egy nap nem vele foglalkoztál. Az ilyen vagy függő rád, vagy nagyon birtokolni akar.

Ha viszont olyanon ment a vita, hogy X és Y összevesztek és ki-ki pártján áll, akkor valóban nem haverpajtáskodnék azokkal, akikkel egy durva vitába torkollott egy ilyen dolog. Ha egy csoport betámadja egy barátomat, és köztük nincs béke, akkor én is tartom magam egy semleges szinten.

Szerintem ne hagyd ennyiben, menj oda hozzá, hogy bocsánatot szeretnél kérni, amiért megbántottad, de a jövőben tartsa észben, hogy külön ember vagy, más barátokkal, akik nem feltétlen közösek. Fogadja el, vagy ha nem elég érett, akkor majd x év múlva újra beszélünk.

Ha a második a helyzet, akkor is menj oda, kérj bocsánatot, hogy te ebbe hirtelen nem gondoltál bele és valóban nem vetted figyelembe, hogy ezzel megbántod őt.

2019. okt. 9. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kezd úgy a mondandód holnap, hogy "idefigyelj te barom állat". Ugyanis az egy dolog, hogy ő kiket kedvel és kiket nem, az viszont egy másik, hogy kikkel barátkozol. A kettőnek semmi köze egymáshoz, ráadásul ha valami nem tetszik, akkor illik kinyitni a szánkat, és elmondani a másiknak.
2019. okt. 9. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!