Összevesztem a legjobb fiúbarátommal, mit csináljak?
Miért adtál neki igazat?
Ha nem személyeskedésen ment a vita, hanem egy random dolgon (pl. nem is tudom... a rock élvezhető zenei mfaj vagy sem) akkor nem kell az ellenségeskedést tartani.
Nem vagytok összenőve, mindenki azzal barátkozik, akivel akar, ráadásul sülve-főve sem jó együtt lenni. Behisztizett, hogy egy nap nem vele foglalkoztál. Az ilyen vagy függő rád, vagy nagyon birtokolni akar.
Ha viszont olyanon ment a vita, hogy X és Y összevesztek és ki-ki pártján áll, akkor valóban nem haverpajtáskodnék azokkal, akikkel egy durva vitába torkollott egy ilyen dolog. Ha egy csoport betámadja egy barátomat, és köztük nincs béke, akkor én is tartom magam egy semleges szinten.
Szerintem ne hagyd ennyiben, menj oda hozzá, hogy bocsánatot szeretnél kérni, amiért megbántottad, de a jövőben tartsa észben, hogy külön ember vagy, más barátokkal, akik nem feltétlen közösek. Fogadja el, vagy ha nem elég érett, akkor majd x év múlva újra beszélünk.
Ha a második a helyzet, akkor is menj oda, kérj bocsánatot, hogy te ebbe hirtelen nem gondoltál bele és valóban nem vetted figyelembe, hogy ezzel megbántod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!