Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya ránknyitott, amikor a...

Anya ránknyitott, amikor a legjobb fiúbarátommal voltam. Hogy magyarázzam meg? 16l

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki azt hinné, hogy lefeküdtünk, nem semmi köze hozzá.

És nem kamu kérdés, mielőtt valaki azt gondolná.

Szóval a sráccal oviban ismerkedtünk meg, de ők elköltöztek, ezért évekig nem találkozunk. Aztán idén pont ugyan ott lettünk kolisok. Ismét beszélni kezdtünk, még most is jól kijövünk, körülbelül ugyan az az érdeklődési körünk.

Szóval az történt, hogy pont nálunk voltunk, a szobámba, amikor anya benyitott. És pont azt látta, hogy a srác kérésére éppen tanítom sminkelni.(A barátom ötlete volt)

Anyám meg azóta nem szól hozzám. Annyit mondott utoljára, hogy nem érti miért vannak ilyen barátaim.

Hogy magyarázzam ki magam? Vagy mit mondjak? 16l

2018. aug. 22. 10:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%

Nem kell magyarázkodni. Neki ez megdöbbentő volt, joga van hozzá és fel kell dolgozza. De te attól még odamehetsz hozzá.

Nekem inkább az az elkeserítő, hogy sokan nincsenek annyira bensőséges viszonyban a szüleikkel, hogy velük beszéljék ezt meg.

2018. aug. 22. 11:04
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Az igazat. Bár érdekes ötletei vannak a barátodnak pasi létére.
2018. aug. 22. 11:07
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
2018 van a pasik is sminkelhetnek, fel kell dolgozni 😃
2018. aug. 22. 11:39
 4/23 anonim ***** válasza:
47%
Az ő dolguk... az meg az enyém hogy nekem nem kellne kivakolt képű pasas.
2018. aug. 22. 11:45
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
A "körülbelül ugyanaz az érdeklődési körünk" kitételt olvasva én sem feltétlenül erre gondoltam először, hogy mindketten sminkelitek magatokat. :D
2018. aug. 22. 11:48
 6/23 Alain Delon ***** válasza:
88%
Mondd azt neki, hogy "Mit kell itt cirkuszolni?".
2018. aug. 22. 11:56
 7/23 anonim ***** válasza:
64%
Mond meg az anyádnak, hogy segond, mert a pasi valójában csaj. :P
2018. aug. 22. 12:04
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
Uhh látom még pár ember le van ragadva a páwa/buzl gyereknél... mi a rák köze van valakinek ahoz hogy ki milyen?
2018. aug. 22. 12:25
 9/23 anonim ***** válasza:
79%

Én nem magyarázkodnék, majd kihisztizi magát az anyukád. Nagyon gyerekes a hozzáállása egy ilyen ártatlan dologhoz.

Manapság már férfiak is sminkelnek, arról nem is beszélve, hogy simán kíváncsi is lehet mennyire nehéz megcsinálni egy sminket.

2018. aug. 22. 12:30
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges magyarázkodni, csak azért mondta, hogy nem érti, miért barátkoztok, hogy elmondja a véleményét. Nem pedig azért, mert meg akar érteni. De egész életében nem fog duzzogni, ne félj.
2018. aug. 22. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!