Anya ránknyitott, amikor a legjobb fiúbarátommal voltam. Hogy magyarázzam meg? 16l
Mielőtt valaki azt hinné, hogy lefeküdtünk, nem semmi köze hozzá.
És nem kamu kérdés, mielőtt valaki azt gondolná.
Szóval a sráccal oviban ismerkedtünk meg, de ők elköltöztek, ezért évekig nem találkozunk. Aztán idén pont ugyan ott lettünk kolisok. Ismét beszélni kezdtünk, még most is jól kijövünk, körülbelül ugyan az az érdeklődési körünk.
Szóval az történt, hogy pont nálunk voltunk, a szobámba, amikor anya benyitott. És pont azt látta, hogy a srác kérésére éppen tanítom sminkelni.(A barátom ötlete volt)
Anyám meg azóta nem szól hozzám. Annyit mondott utoljára, hogy nem érti miért vannak ilyen barátaim.
Hogy magyarázzam ki magam? Vagy mit mondjak? 16l
Ne már, kamaszok, kíváncsiak, ennyi.
A párom felnőtt férfi, mégis érdeklődik az iránt, hogy hogyan sminkelek, sokszor kérdezget, hogy fáj-e, nem rossz-e, hogy tudom megcsinálni. Ő nem ennyire bevállalós, hogy megpróbáljon engem kisminkelni, de farsang/halloween szintjén simán nekiálltam már őt kifesteni (előtte is szóba került már "csak úgy", de végül nem volt elég merész, a jelmezeléshez meg rá lehetett beszélni). Igaz, neki ennyi elég is volt belőle, mert kiborult, hogy mennyire macerás lemosni a szemfestéket. :D
Szerintem nincs ebben semmi ciki, attól, hogy kíváncsi rá, még nyilván nem fog sminkben az utcára menni. (Mellesleg manapság már nem cink férfiként sem az ápoltság, már a női kozmetikumok mellett ugyanúgy van erre is igény.) Ha meg mégis, akkor az ő dolga, ha ügyesen megtanulja, akkor nem fog feltűnni senkinek. Simán lehet rá srácként is igény, pl. ha kráteres az arca, és ciki neki; de a szemkihúzást sem a darkos kisfiúk hozták divatba.
Tessék egy kis történelmet tanulni, minden évszázadban megvolt a férfiaknak a maga sminkje, ókortól egészen a 20. századig, sokszor hangsúlyosabb volt a férfismink, mint a női... ez a mai kor divatja, hogy rettegni kell az elnőiesedő férfiaktól.
Nem értem, miért kéne ezt magyarázni?
Mi huszonévesen a vőlegényemmel is szórakoztunk már azzal, hogy kisminkeltük magunkat/egymást, mi a fene baja lesz ettől bárkinek?
Esküszöm nem értem, egyáltalán mi a baj, mit kellene kimagyarázni..
(Anyukádat meg kérd meg, hogy kopogjon - csukott ajtón nem illik csak úgy berontani)
"Anya, 16 éves vagyok és egy fiúval voltam a szobámban. A f#5znak nyitod rám az ajtót?!"
30F
Milyen szülők léteznek? Nem értem min akadt ki pl ha én lennék szülő én csak nevettem volna ( és örülnék hogy ilyen barátod van nem olyan aki arra megy hogy a bugyidba nyulkáljon )
Ne foglalkoz vele biztos homofob majd megbánja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!