Lenne értelme felvenni vele a kapcsolatot?
Van egy papám, akit soha nem ismertem. Anyukám apukájáról van szó, ő életében összesen kb. kétszer látta, utoljára 39 éve..
Mostanában gondolkodtam azon, hogy fel-e vegye vele a kapcsolatot, de anyukám ezt egyáltalán nem támogatja, mert haragszik rá (amit meg is tudok érteni). Nem tudom, hogy mit tegyek, mert fel szeretném őt keresni
Meg lehet próbálni de érdemes a legrosszabb forgatókönyvre készülni, hogy ne csalódj.
Elképzelhető hogy ő nem akar veled találkozni. Persze az is lehet hogy megbánta hogy nem vett részt anyukád életében de nem tudta hogy vegye fel a kapcsolatot a szégyen és a bűntudat miatt, de ez a kevésbé valószínű.
Meg igazából én elképzelni nem tudom az ilyen szitukat, hogy becsengetsz és üdvözlöd majd közlöd hogy te vagy a sosem látott unokája akit nem keresett...és utána tücsökciripelés?
Én kiváncsi lennék, megnézném. Esetleg úgy, hogy nem is tud róla, először.
Meg aztán ha normális, meghallgatnám az ő felét is. Csak hogy tudjam. Amíg még lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!