Van értelme felvenni a kapcsolatot egy már azóta felnőtt gyermekkel vagy nincs?
Figyelt kérdés
19 éves. Fiú. 10 évesen maradt az apjánál, erős apa nyomásra, bár nem tagadom, hogy én is hibáztam, nem akartam kapcsolatot a voltférjemmel, szerettem volna elfelejteni a múltat. Azóta viszont rájöttem, hogy ennek nem ez lett volna a módja. Van értelme így megkeresni most hogy felnőtt vagy már mindegy, úgyis azt hiszi, hogy nem érdekel?2013. júl. 26. 08:51
1/19 A kérdező kommentje:
Azóta van egy kislányom, ez mennyire nehezítené meg a dolgot szerintetek?
2013. júl. 26. 08:53
2/19 anonim válasza:
Ha ő nyitott rá, akkor miért ne?
Viszont mindenképpen kérj tőle bocsánatot, és ismerd el, hogy hibáztál.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem ő nyitott, én szeretnék. Csak biztos vagyok benne hogy nagyon makacs.
2013. júl. 26. 08:55
4/19 anonim válasza:
Sokat már nem veszíthetsz vele, így én megpróbálnám a helyedben.
5/19 anonim válasza:
Hát, bocsánatot akkor is kérhetsz, ha ő nem lesz kíváncsi rád egyáltalán. Ahogy írták már, nem veszíthetsz semmit.
6/19 anonim válasza:
Véleményem, persze jöhet a lepontozás: 9 éve egyedül hagytad a fiad, az apjával. Ezt, egy ANYA nem teszi meg, foggal-körömmel harcol a gyermekéért! Ezek után ki tudja hogy esetleg kiváncsi-e rád?!?! Én nem lennék kiváncsi az anyámra, aki elhagy, és az új férjétől van egy gyerek. Érdekes, hogy ha van új család, velem nem törödik?!?! Ezt sok olyan ember megteszi, aki magát anyának meri nevezni.. Mert nem az.. Sajnálom! Mindenesetre, probáld meg, de ha elhajt, akkor azért nem Ő a felelős, hanem TE! :)
7/19 anonim válasza:
Apák is tudnak harcolni a gyerekért. Ha 9 évig egyáltalán nem láttad, akkor igaza van a fiúnak, ha nem akar látni. Azért próbáld meg.
8/19 anonim válasza:
Van értelme, az elvarratlan szálak örökké gondot okoznak. Az indokot, hogy volt férjeddel nem akartál találkozni, megérti majd. Hogy ennek ő áldozata lett, az soha be nem gyógyuló seb, egész életén át hordozza. De neked megbocsátást kérni és hogy ő meg tudjon bocsátani nagyon fontos mindenki számára.
9/19 anonim válasza:
Nem akartál kapcsolatot a volt férjeddel, ez érdekes... Nem vele kellett volna kapcsolatban lenned, hanem a fiaddal!
Megbeszélitek hogy az utca sarkon találkoztok, elmentek ide-oda, nem 10 évesen elhagyni és új életet kezdeni. Biztos lett volna valaki, aki oda viszi a fiad, és az nem a volt férjed. Ha egy kicsit is érdekelt volna akkor a fiad, megoldod hogy lásd. Ne csak most ébredj rá hogy anya vagy...
10/19 A kérdező kommentje:
Nem a találkozáson volt a hangsúly, hanem hogy le akartam zárni a múltat, továbblépni és ez gyerekkel nem ment volna. Tudom, hogy rossz döntés volt, akkor is tudtam, de nem láttam más utat. Évek óta gondolkodok azon, hogy fel kellene keresni, főleg mióta 3 éve megszületett a kislányom, de mindig megijedek a végén.
2013. júl. 26. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!