Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jött ma az anyósom bejelentés...

Jött ma az anyósom bejelentés nélkül látogatóba, a férjem engedte be,én a szobában hajtogattam a ruhákat. Nyitva volt az ajtó,így belátott. Kérdőre vont,hogy minek hajtogatom a ruhákat, jó az úgy ahogy van. Erre elzavartam. Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés
Köztudott,hogy ő az a típus, akinek jó minden ahogy van,minek hajtogatni,csak begyűri a ruhákat..,minek takarítani,minek leszedni a pókhálót stb..A fia évekig úgy járt,olyan ruhákban ami kapcarongy volt. Én vegyesen teszem a ruhákat, van amit hajtogatok,vasalok,van ami megy akasztóra. Mi köze van hozzá,hogy a saját házunkban mit meg hogyan csinálok? Ráadásul kioktató stílusban,hogy "még talán bűn az,hogy a fiának tiszta,és gyűrődés mentes ruhát biztosítok". Nagyon kiakadtam,és megmondtam neki,ha nem tetszik el lehet menni, otthon azt csinál amit akar. Nem is értem,hogy miért kell a fiatalabbal szemtelenkedni,meg beleszólni, abba mit csinál..Még neki állt feljebb. A fia nekem adott igazat. Ti mit tettetek volna a helyemben? Nem első kioktatás,és kérdőre vonás volt a részéről..nekem meg szimplán elegem lett.
2023. aug. 26. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Nyilván igazad volt, de ne stresszelj már ezen. Beszólt, elzavartad, nem kell ezzel többet foglalkozni. Lazulj már egy kicsit.
2023. aug. 26. 19:22
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

:-D lazuljal mar be. mi az hogy elhajtod? Ez a stilus nalatok..

Nalunk a stilus az lett volna hogy mosolygok azt mondom, hat en igy szoktam csinalni es le van zarva a tema.

2023. aug. 26. 19:25
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Foglalkozzon a vén boszorkány a saját dolgával. Mi köze van hozzá, mi van nálatok? Legalább a párod melléd állt, ez is ritka!
2023. aug. 26. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:
14%

Még mindig jobb, ha fordítva van, és azért bszogat, mert nem jól hajtottad őket:D

Amúgy én szimplán elnevettem volna magamat.

2023. aug. 26. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Ha már nem ez volt az első alkalom, ahogy írtad, teljesen megértem a reakciódat! Jól tetted!
2023. aug. 26. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
17-es, azért a mai világban egy 45 éves anyós elég ritka és, ha mégis sokkal felvilágosultabb, mint egy 60-70 éves, persze köztük is van bőven normálisabb.
2023. aug. 27. 08:08
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk én a férjemmel is leülnék beszélni, hogy lesz szíves nem beengedni csak úgy bárkit, aki előzetes egyeztetés nélkül "csak beesik".

Nálunk is ilyen LENNE a rokonság, HA beengedném. Természetesen nem engedem be, állhat felőlem a kapuban, ha neki jó így.

Szól? Oké, jöhet, ha nem szól, akkor szépen hazamegy.

2023. aug. 27. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!