Ez másnál se normális, hogy az anyós csak úgy, bejelentés nélkül beállít?
"Bocsi Mama, örülünk hogy jöttél, de épp indulunk."
Ha van lehetőség hívjátok el magatokkal, ha nem akkor vigyétek haza, vagy vigyétek el a buszmegállóig.
Nálunk bármelyik nagyi bármikor beállíthat, én nem csinálok ebből gondot, de azzal számolniuk kell, hogy ha nem szóltak akkor nem biztos hog yitthon vagyunk.
Bocs de ha emiatt nem mentek a programotokra a Ti hibatok. Nem normalis anyostol hogy betoppan es Toled sem hogy behodolsz neki. Miert van ennyi no befosva az anyosatol?
" O, Klari neni, sajnos most indulunk el itthonrol, miert nem szolt hogy jon? Sajnalom, majd legkozelebb bepotoljuk a latogatast, hazadobjuk?"
Es ennyi. Elindultok a programotokra. Viselkedj felnottkent mert igy szuper kis aldozatot krealsz magadbol.
Ez tipikus anyós mentalitás, és nem normális dolog.
Sok vicc van erről a jelenségről, és van valóság alapjuk, az élet írta őket. Most csak egy:
- Meddig akar maradni Anyuka?
- Csak amíg szívesen láttok.
- Azt hittem legalább egy kávét azért megivott volna.:)
Nem normális, és nem is csinálnak ilyet se a férjem szülei, se az enyémek.
De azt se értem, miért nem szóltok neki, hogy mennetek kell?
Nálunk ezt többször is eljátszották, egyszer akkor jöttek, amikor éppen készültünk a gyerekkel az ügyeletre menni egy áltavatlan éjszaka után.
Akkor páromból kijött az őszinte, többé nem jöttek váratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!