Normális, ha apósom bármikor megjelenhet nálunk bejelentés és hívás nélkül?
Már nagyon unom.... Random megjelenik. Oké, hogy tőle kaptuk a házat (lehet leoltani) de elég súlyos árat fizetünk érte nap, mint nap. Komolyan miért kell akár hétvégén, akár hétköznap este csak úgy megjelenni.
Természetesen kulcsa is van :S
4 éve vagyunk házasok, és ez mindig így ment.
Kérdésem: a házért cserébe el kell tűrnünk ezt?
Nem normális.
Próbáltad már vele megbeszélni? Vagy a párod - mégiscsak az ő apja - nem tud vele erről beszélni?
A feleségemnek se tetszik, de úgy érzi, hogy annyi mindent köszönhet az apjának, hogy inkább nem szól... Ami tényleg így van, mert amikor munkanélküliek voltunk rövidebb ideig, kisegített minket pénzzel.
De nekem meg már betelt a pohár. És elgondolkoztam, hogy azért, mert annyi mindennel segítettek minket, ez elvárható-e, hogy tűrjük a látogatásokat.
De marhára zavar. :S
1-es vagyok.
Cseréljétek le a zárat olyan uruggyel, h beletort a régibe a kulcs.
Az esti jovetelre én is allergiás vagyok, mert van 2 gyerekunk és elég zavaro, ha olyankor beállítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!