Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, ha apósom bármikor...

Normális, ha apósom bármikor megjelenhet nálunk bejelentés és hívás nélkül?

Figyelt kérdés

Már nagyon unom.... Random megjelenik. Oké, hogy tőle kaptuk a házat (lehet leoltani) de elég súlyos árat fizetünk érte nap, mint nap. Komolyan miért kell akár hétvégén, akár hétköznap este csak úgy megjelenni.

Természetesen kulcsa is van :S

4 éve vagyunk házasok, és ez mindig így ment.

Kérdésem: a házért cserébe el kell tűrnünk ezt?

2015. szept. 22. 15:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

De miért jön be nap mint nap? Beszélgetni jön? Vagy körbenéz, lecsekkolja, hogy néz ki a lakás és hazamegy?

Sajnos egyébként igen, ezek szerint náluk ez a segítség ára.

2015. szept. 22. 16:23
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Szexeljetek sokat, és ha egyszer elkap titeket akció közben, akkor le lehet cseszni, hogy Feri bátyám, miért nem szólt, hogy jön??
2015. szept. 22. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Huszonéves lány vagyok, messze nem anyós vagy édesanya, de szerintem ahogy az anyósos kérdéseknél azt írják, hogy a férjednek/párodnak kellene beszélni vele, mivel az ő anyja, itt is az érvényes. Ha a zárcsere előtt a párod elbeszélgetni az apjával higgadtan, észérveket felhozva, az legalább ad egy esélyt a békés végkimenetelnek. Ha lecserélitek a zárat, mi lesz az első? Hát nekem így már nincs kulcsom, kérek egyet. Miért cseréltétek le a zárat? ...

Célszerűbb lenne előbb megejteni ezt a beszélgetést, mert nekem megkerülhetetlennek tűnik.

2015. szept. 22. 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Próbáljátok megbeszèlni vele. Amúgy kié a tulajdonjog? Haszonélvezet?

Ha nem lehet rà hatni, tuti elköltöznék...

2015. szept. 22. 17:16
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

9-es, szerinted ez normális viselkedés? Tényleg rendben van, hogy nem hagyom a felnőtt, családos gyermekeimet élni, csak mert én vettem nekik a házat?

Ez ugye csak vicc?

Én lennék a világ legboldogabb embere, ha egy napon egy komplett házzal indíthatnám majd el a gyerekemet az életben, és képzeld, nem gondolnám, hogy ettől én jogot kaptam arra, hogy rájuk járjak.

Ha ajándékot adok (főleg a gyerekemnek!), akkor nem várok el cserébe semmit...mert úgy nevelem majd, hogy önkéntelenül is viszonozni fogja. Látogatással, kedvességgel, unokákkal, stb.

Ez valami undorító, hogy "én vettem, akkor jövök amikor akarok". Nem. Eleve a nevem sem szerepelne az egész ügyletben, a saját nevére kapná a gyerekem...nemhogy még rányitnám folyton az ajtót. A tesómékhoz is csak akkor megyek ha nem zavarok, vagy ha hívnak, mert tiszteletben tartom a magánéletüket.

2015. szept. 22. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Akár a sógornőm, az is azt csinálta, beállított este 10-kor, amikor 2-3 hetes volt a lányom....Itt evett akkor is, amikor nagyon rosszul álltunk anyagilag, vissza persze nem kaptuk. Én beszéltem a párommal, és sikerült megoldani:)
2015. szept. 22. 17:49
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
Én megmondnám neki, hogy zavarnak minket a nem várt látogatásai, valamint a tudat, hogy akármikor ki-be járkálhat valaki a házunkban. Ha ezt nem értené meg, nem tetszene neki a zárcsere, akkor megmondanám, hogy köszönjük, de nem kérjük a házat ilyen áron, inkább elmegyünk albérletbe, ő pedig nyugodtan beköltözhet, mert ahogy látom nem nekünk, hanem magának vette a házat.
2015. szept. 24. 15:12
 18/18 Eva Hagop ***** válasza:
Nekem ezt a sajat apam csinalta mikor elkoltoztem a ferjemmel. Emeletes haz volt es en fenn dolgoztam a gepemen mikor hallottam hogy valaki maszkal lenn a konyhaban. Hat majdnem osszesxartam magam hogy valaki betort es jon fel hogy megeroszakoljon.. lassan mentem le a lepcson egy levelnyito kessel amikor meglattam hogy ez csak az edes apucikam aki jott meglepni engem. Hat ingen meglepett..
2016. szept. 28. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!