Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jött ma az anyósom bejelentés...

Jött ma az anyósom bejelentés nélkül látogatóba, a férjem engedte be,én a szobában hajtogattam a ruhákat. Nyitva volt az ajtó,így belátott. Kérdőre vont,hogy minek hajtogatom a ruhákat, jó az úgy ahogy van. Erre elzavartam. Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés
Köztudott,hogy ő az a típus, akinek jó minden ahogy van,minek hajtogatni,csak begyűri a ruhákat..,minek takarítani,minek leszedni a pókhálót stb..A fia évekig úgy járt,olyan ruhákban ami kapcarongy volt. Én vegyesen teszem a ruhákat, van amit hajtogatok,vasalok,van ami megy akasztóra. Mi köze van hozzá,hogy a saját házunkban mit meg hogyan csinálok? Ráadásul kioktató stílusban,hogy "még talán bűn az,hogy a fiának tiszta,és gyűrődés mentes ruhát biztosítok". Nagyon kiakadtam,és megmondtam neki,ha nem tetszik el lehet menni, otthon azt csinál amit akar. Nem is értem,hogy miért kell a fiatalabbal szemtelenkedni,meg beleszólni, abba mit csinál..Még neki állt feljebb. A fia nekem adott igazat. Ti mit tettetek volna a helyemben? Nem első kioktatás,és kérdőre vonás volt a részéről..nekem meg szimplán elegem lett.
2023. aug. 26. 17:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%
Kicsit lazulhatnál.
2023. aug. 26. 17:55
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Ezt valószínűleg már korábban meg kellett volna tenned. Persze jobb késő, mint soha.
2023. aug. 26. 17:58
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Na, ez üdítő. A többi kérdésben anyós azt szokta felpanaszolni, hogy nem állnak haptákban a porcicák az ágy alatt.
2023. aug. 26. 18:02
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Vissza kellene kérdezni: "Anyuka! Én szóltam már bele egyszer is, hogy miért olyan mosogatószert használ(sz) amilyet? Vagy, hogy miért nem cseréli/cseréled le a divatjamúlt függönyöket otthon?"
2023. aug. 26. 18:11
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Tárgyald meg a férjeddel, hogy bejelentés nélkül senki nem jön látogatóba. Nem kell beengedni. Amikor meg bejelentkezik, te elmész moziba.
2023. aug. 26. 18:17
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Elzavarni ezt kell tenni.
2023. aug. 26. 18:23
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon jól cselekedtél.

A kérdés viszont, hogy miért érzed azt, hogy mégsem és miért kérdezel tőlünk?

2023. aug. 26. 18:40
 8/17 anonim ***** válasza:
21%
Itt mindig mindenki elzavar mindenkit a semmiért 😂😂😂 költözzetek a himalájára remetének
2023. aug. 26. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
23%
Mindig ezek az anyósok... Ám mindenki tökéletes rajtuk kívül
2023. aug. 26. 18:48
 10/17 anonim ***** válasza:
25%
Te választottál olyan férjet, akinek kulturálatlan anyja van.
2023. aug. 26. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!