Vannak itt olyan anyukák akik az anyósnak nem adták oda a
gyereket?
Figyelt kérdés
Tehát hiába kérte
Nem adtátok oda neki
Újszülött ,1 év alatti babákról lenne szó.
Az alig 2 hetes újszülött fiam szerette volna megkapni hogy tolja a városba NÉLKÜLEM,termeszetesen nem adtam oda ,enis szeretem tolni es szeretek vele lenni!
Csak a legtöbb anyós és após 25-30 éve nem volt gyerek közelében. Ugyanugy vissza kell szokniuk a dolgokba.
A kedvencem az volt, mikor apukával mondtuk anyósnak h nem bízzuk most senkire a kicsit, van h az apja sem bír vele, mert csak engem akar, de van h nekem is nagyon hisztizik. Csak azt hajtotta h "Elbírok én vele, felneveltem már X gyereket!". Igen basszus, a sajátommal én is elbírok, te is elbírtál a gyerekeiddel, de ez gyerek nem a tiéd..😃 meg ha engem akar, senki mást, akkor nyilván nem bír vele senki 😃 ő az a fajta asszony, aki azt mondaná h csodálatosan érezték magukat, pedig a gyerek végig üvöltötte a fél napot, de az nem számít 😆
2023. aug. 15. 22:11
42/46 anonim válasza:
41 plusz tegyük hozzá, hogy nem mindegy, hogyan nevelte fel azt az x gyereket... anyósom kedvenc mondata is ez, mikor nincs semmi érv, hogy miért rá kéne hallgatni, hogy én már 2 gyereket felneveltem... Igen anyuka, a cigányasszony 10et, mégsem ő a helyi nevelési tanácsadó.
2023. aug. 16. 06:50
43/46 anonim válasza:
"Csak a legtöbb anyós és após 25-30 éve nem volt gyerek közelében"
De ez miért van mindig a férj szüleire kihegyezve? Az anyuka szülei is akkor láttak gyereket.
2023. aug. 16. 07:05
44/46 anonim válasza:
42! Így van, ezt már nem akartam hozzátenni 🤣🤣 mindenki fel tud nevelni egy pár gyereket, de az a nem mind1, hogy hogyan.. Mivel már korán leléptek otthonról, így nem volt olyan idilli a családi légkör 😅
2023. aug. 16. 11:23
45/46 anonim válasza:
43, itt anyósról volt szó. Mások a saját anyjukkal vannak olyan viszonyban, hogy nem adják neki oda a gyereket. Nincs kiélezve senkire. Én pl anyósomra abszolút nem hagynám a gyereket, anyámra meg max pár órára, mert nem olyan türelmes mint amilyen én vagyok. De az egyiknek tiszta kosz a háza és az udvara, a masiknál patyolat rend van. Azért ez se mindegy.
2023. aug. 16. 11:25
46/46 anonim válasza:
Nem adom oda az anyósnak mert nem tud vele bánni. Olyan apróságok hogy az alvó gyereket kirangatni az ágyból mert O most jött. Vagy ne aludjon ha itt van mert O játszani akar vele. Teljesen mindegy hogy mikor teszem tisztába O ahogy belép az ajtón tepné le róla a pelenkát. Ha megbízható lenne vihetné de amíg felébreszti és üvölt nála mert rendesen megfogni sem tudja így nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!