Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vannak itt olyan anyukák akik...

Vannak itt olyan anyukák akik az anyósnak nem adták oda a gyereket?

Figyelt kérdés

Tehát hiába kérte

Nem adtátok oda neki

Újszülött ,1 év alatti babákról lenne szó.

Az alig 2 hetes újszülött fiam szerette volna megkapni hogy tolja a városba NÉLKÜLEM,termeszetesen nem adtam oda ,enis szeretem tolni es szeretek vele lenni!

Azóta nem kéri

Észrevette magát szerencsére.

2023. aug. 13. 20:33
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Úgylatom itt sok az anyós kedvelo,de nem értem hogy miért vannak itt

Mikor ez egy anyos gyűlölő kérdes lenne 😁

2023. aug. 14. 13:42
 32/46 anonim ***** válasza:
8%
29. Elég tájékozatlan vagy, sajnállak.
2023. aug. 14. 14:35
 33/46 anonim ***** válasza:
66%

32! Kétlem...

2 gyerekem van, elég jól körbejártam már a témát.

2023. aug. 14. 14:52
 34/46 anonim ***** válasza:
17%
Nekem is.
2023. aug. 14. 16:09
 35/46 anonim ***** válasza:
97%

Nekem most 1.5 hetes a kisebbik fiam, hamarosan jön anyós, de nem adom még a kezébe sem, mert az elsővel sem tartott tiszteletben semmit, amit kértem, ha kezet kell mosni, akkor én vagyok a szemétláda, mert ő nem koszos, ha nem lehet megpuszilni, meg a kezét fogdozni, akkor azért. Ja és egymaga is elesik, nem kell, hogy az újszülöttel a kezében tegye.

Persze a nagynál már félévesen hajtotta, hogy aludjon ott, hiába volt anyatejes, jelentem azóta sem aludt ott, mert nem megbízható.

Ja és igen, a 3 évesem nem aludt még senkinél, de bárkivel elvan, ha rá van bízva.

(Anyukám jött a héten több alkalommal segíteni, de a babát egyetlen egyszer fogta meg, mikor tisztába kellett tenni, én meg a fájdalom miatt sírva feküdtem az ágyban, na ez segítség ugye, nem az, hogy egy újszülöttet elrángatunk az anyja mellől....

És anyukám meg is mondta, hogy annak a gyereknek az anyján kívül, meg az apján kívül egyelőre senkire nincs szüksége, nem ilyenkor kell a nagy kötődéseket kialakítani.)

2023. aug. 14. 16:26
 36/46 anonim ***** válasza:
29%

30: az ilyenek telepszenek rá a saját gyerekükre, és lesznek később kretén, gyűlölt anyósok (ha a saját gyerekük nem menekül előtte), mert a világon semmi más nem tölti ki az életüket, mint az ők soha másnak nem adott csemetéjük. Valamelyik pár év után rettenetesen frusztrált hogy nincs segítsége és féktelenül gyűlöli azokat, ahol a nagymamák korán beszállva tehermentesítenek. (Van ilyen a családban, anyuka szerint az anyósa egy rohadt szemét, csak a többi unokát szereti. Igaz kétéves koráig csak szigorú felügyelet és okoskodás mellett unokázhatott limitáltan a nagymama. Hát kinek ne jönne meg a kedve az unokázáshoz...) A másiknak meg tényleg nincs igénye erre, és retteg hogy a gyerek egyszer kikerül az anyai védelem alól. (Ilyen is van a rokonságban, tizennégy éves a gyerek, és dührohamot kapott anyuka amikor az apa azt mondta, hogy nemsokára már nem akar velük nyaralni menni a kamaszgyerek, hanem a haverokkal maradna otthon.)

Nyilván szándékos trollkérdés, de nem értem hogy a babakocsiban tologatáshoz hogy jönnek a koszos lakás meg pörkölttel etetés problémaköre. Az egy teljesen más probléma, itt egy ártatlan dologról van szó. Egy alvó kéthetessel az anyja sem csinál mást mint nézi a kiságyban vagy tologatja a babakocsiban. Miért ne vihetné? Nem az éhes csecsemőt rángatja le az anyja csecséről. Megmondom én mi ez, egy klasszikus anyós-meny hatalmi harc, aminek eszköze a gyerek.

Anyósom rossz egészségi állapotban van, nem merném rábízni a gyerekeket órákra, de babakocsis sétára akkor vitte amikor akarta őket. Én örültem is neki, sokkal biztonságosabb és kényelmesebb neki is, mint mondjuk cipelni a feneküket órákig. És attól hogy az egészségi állapota nem teszi lehetővé az intenzív unokázást, még ő is a nagymamája a gyerekeimnek. Én pedig élveztem hogy tudtam haladni a dolgaimmal vagy csak feküdtem egy jót.

2023. aug. 15. 04:50
 37/46 anonim ***** válasza:
97%

Látom sokan nem értik, vagy egyszerűen nem találkoztak még olyan emberrel, aki szánt szándékosan mindig az ellenkezőjét csinálja, mint a megbeszélt.

Ha egyszerűen elvinné babakocsival sétálni és közben mást nem csinálna, nem volna probléma. De elviszi és onnan amíg vissza nem hozza megbízol benne, hogy mást nem csinál? Nem fogja például kivenni a kocsiból, egy kézzel fogva az újszülöttet, másikkal tologatva a kocsit? Haza fog jönni előbb, ha vigasztalhatatlanul sírni kezd, vagy megeteti valamivel, ami szerinte megfelelő egy újszülöttnek? Vajon beszámol minderről, vagy majd véletlenül hallod vissza arra járó ismerősöktől, mi történt?

2023. aug. 15. 07:45
 38/46 anonim ***** válasza:
34%

37, mivel etetné meg az utcán? Ja igen, látom már, főz egy pörköltet:-D

Azért itt sokan úgy tesznek, mintha egy nagymama soha nem látott volna gyereket 3D-ben... Pedig statisztikailag igen valószínű, hogy az egyik szülőt felnevelte.

2023. aug. 15. 09:35
 39/46 anonim ***** válasza:
76%
Falvakban pl. most is szokás, hogy rág neki egy kis kenyeret és beteszi a szájába. Upgradelt változata a pálinkás kenyér.
2023. aug. 15. 11:21
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
38 nem tudom, Te merre laksz, de általában van fagyizó a legtöbb településen... Pl.. 😅
2023. aug. 15. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!